fb
Damespraatjes Damespraatjes

Libelle-vlogger wordt tijdens het filmen aangevallen door keukenverkoper

Oke, dit is heftig. We horen al vaker dat er keukenwinkels zijn die mensen extreem pushen richting het kopen van een keuken. De klanten voelen zich door de agressieve verkooptechnieken vaak gedwongen om ‘ja’ te zeggen, maar krijgen achteraf vaak spijt van de aankoop waar ze eigenlijk helemaal niet achterstaan. Zo ook Libelle-vlogger Christien Wynia. 

Christien liet het niet bij de intimiderende verkooptechnieken zitten en besloot naar Mandemakers Keukens te gaan om tot een oplossing te komen. Hier kreeg ze te horen dat ze 30 procent annuleringskosten moet betalen en verder moest ophoepelen. Als Christien op de parkeerplaats voor de keukenboer loopt, komt ze daar een andere keukenverkoper tegen. Zijn reactie op haar is heftig: hij valt haar aan.

Wij vinden het echt vreselijk om te zien hoe Christien fysiek belaagd wordt door de verkoper. Het gaat om een keuken, maar de man reageert alsof Christien zijn kind heeft ontvoerd. Onvoorstelbaar. Wil je de beelden van de aanval zien? Bekijk dan de onderstaande video!

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

S -

Ik neem aan dat deze dame aangifte heeft gedaan?

mara -

Ze heeft inderdaad de politie gebeld!

Reageer ook