fb
Damespraatjes Damespraatjes

Libelle Academy

libelle_academy_lancering.jpgLibelle lanceerde op 19 november de Libelle Academy en is daarmee het eerste tijdschrift met een eigen opleidingsinstituut. Damespraatjes was bij deze feestelijke opening aanwezig.

In samenwerking met de Volksuniversiteit biedt Libelle Academy vanaf januari 2011 workshops, cursussen en online leren aan. Met het gevoel, de stijl en de thema’s van Libelle, zoals psychologie, organizing, wonen, reizen & cultuur en nieuwe media: zoals je eigen webshop starten.
Inschrijven kan op libelleacademy.nl .

Minister van Bijsterveldt: “Ik vind het een geweldig initiatief.” Hoofdredacteur van Libelle Franska Stuy maakte met de opening van de Libelle Academy in Haarlem de landelijke kick-off officieel.

Speciaal voor deze grootse introductie was er een videoboodschap van Marja van Bijsterveldt (OCW). Dr. Ben Tiggelaar gaf een gastcollege over zelfontwikkeling en het belang van plezier bij het leren. En oud-schaatster Barbara de Loor vertelde hoe je het beste uit jezelf kunt halen.

Libelle hoofdredacteur Franska Stuy: “Wij merkten dat de workshops op de Libelle Zomerweek iedere keer heel snel vol zaten. Ik denk dat we met ons brede aanbod aan onderwerpen en cursussen veel vrouwen blij en enthousiast maken. Omdat de cursussen maximaal drie dagen duren, verspreid over drie weken, kunnen ze ook naast het werk gevolgd worden. Er zijn geen diploma’s, examens of toetsen; Libelle Academy gaat echt om leren voor je plezier!”

Persoonlijk en samen Libelle Academy is heel toegankelijk: het gaat om onderwerpen die iedereen bezighouden. Persoonlijke ontwikkeling en het samen beleven staan voorop. De inhoud van de workshops, cursussen en online leren sluiten op elkaar aan en zijn toepasbaar in het dagelijks leven. Van een spoedcursus online netwerken, het leren bouwen van een webshop tot een complete e-learning woonstyling. De workshops duren 1 dagdeel, de cursussen 3 dagdelen in 3 weken en online leren kan 3 maanden gevolgd worden. Lesgeld vanaf € 32,95 (online) en voor de eerste maand geldt een introductiekorting van € 5,-.

libelleacademy.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook