fb
Damespraatjes Damespraatjes

Wat zijn de leukste en meest praktische apps van het moment?

Iedereen is tegenwoordig semi-vergroeid met zijn mobiel. Niet verassend, aangezien er zoveel leuks te ontdekken is. Even op je mobiel kijken is onweerstaanbaar, aangezien je altijd je eigen vermaak bij de hand op momenten dat je anders toch maar zit te niksen. Van die loze momentjes zoals wachten op de trein of bus. Dan ben je blij met je mobiel en de internet verbinding. Je kent natuurlijk de meest populaire apps zoals whatsapp, gmail, instagram, snapchat en spotify. Maar er is nog zoveel meer te ontdekken.

Je kunt het zo gek niet bedenken of er is een app voor. Hieronder een kleine selectie van de leukste en handigste apps van het moment.

Surf goedkoop met Opera Max

Voor je begint met surfen via je mobiel of smartphone, kijk of je de app Opera Max kunt installeren. Deze app is een “neef” van browser Opera. Met Opera Max bespaar je veel op je mobiele data-verkeer. Het data-verkeer wordt gecomprimeerd voor het bij jouw mobiel aankomt en daardoor gaat je verbruik omlaag. Volgens de app kan die besparing tot wel 50% oplopen, wat toch weer mooi meegenomen is.

Shop voordelig met Scoupy

Nog een app in categorie besparing is de app Scoupy. Deze app heeft een steeds wisselend aanbod van diverse aanbiedingen, ook bij supermarkten. Daar kun je gebruik maken van een cashback systeem. Het gebruik is heel eenvoudig. Je koopt het product, je fotografeert de kassabon en die stuur je op. Dan krijg je binnen een paar dagen de korting of het aankoopbedrag terug gestort op je rekening.

Word fit met moves

Het is januari dus ik gok dat je wel een paar kilo’s kwijt wilt raken. Om je beweging te monitoren zijn tegenwoordig geweldige apps verkrijgbaar. Je kent vast de stappenteller, die houdt bij hoeveel stappen je op een dag hebt gezet. Idealiter moet je dan aan de 10.000 stappen komen, dat valt nog niet mee. De app Moves houdt al je bewegingen op een dag bij. Dan weet je hoeveel je ongemerkt aan beweging doet op een dag. Alle beweging wordt meegenomen!

Waag een gokje met Betway

Na al die verstandige dingen heb je misschien zin in een verzetje. Gezellig een spelletje doen of, nog spannender, online een gokje wagen bij Betway. Natuurlijk kun je passief genieten van een sport en je favoriete club zien scoren! De wedstrijd wordt nog spannender als je de kans hebt om een leuk bedrag te winnen. Je kunt op alle denkbare sporten wedden, niet alleen voetbal, maar bijvoorbeeld ook tennis, ijshockey en basketbal.

Kijk sport met de NOS app

De NOS heeft een app voor allerhande nieuwsdiensten, je kunt er ook snel de actuele verkeerssituatie checken of de weersvoorspelling. Maar de NOS app is vooral geliefd voor de live video’s van sportwedstrijden. Dus als je niet op tijd thuis kunt zijn, kun je toch wedstrijden zoals de Champions League bekijken.

Rij flitsvrij met Flitsmeister

Dit is de ideale app voor als je veel met de auto onderweg bent. Als je je mobiel gebruikt voor navigatie, houdt Flitsmeister voor je bij of je risico loopt op een prent. Hij geeft een signaal zodra je in de buurt van een flitspaal of trajectcontrole komt.

Huis inrichten met IKEA

Ikea heeft tegenwoordig ook een leuke app. Hiermee kun je natuurlijk door de catalogus heen kijken en de meubels in 360 graden ronddraaien zodat je ze van alle kanten kunt bekijken. Daar zit ook zogenaamde Augmented reality bij, hiermee kun je het onderdeel of meubel van Ikea virtueel in je huis plaatsen. Dan kun je zien hoe het zal staan in je huis.

Onthoud alles met Evernote

Evernote is een soort kladblokje voor je mobiel. Superhandig voor boodschappen of als je even een notitie wilt maken. Bijvoorbeeld boeken die je nog wilt lezen, of de naam van een serie die je wilt kijken. Dan hoef je niet alles old school in je hoofd te onthouden

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook