fb
Damespraatjes Damespraatjes

Leuke Moederdagactie voor Bijna-Moeders

Vanaf 1 mei kan iedereen zwangere echtgenotes, zussen, dochters en vriendinnen opgeven voor een gratis Bijna-Moederdagboeket via Mooiwatbloemendoen.nl. En misschien wint ze er ook nog kaartjes voor de Floriade bij ook!

Hoe geef je iemand op?

Het enige wat men moet doen, is vertellen wat bloemen met de bijna-moeder doen. Maken ze haar blij? Superblij? Superduperdebotelblij? De origineelste inzendingen worden beloond met schitterende roze of blauwe bloemen, afhankelijk van of het jongetje of een meisje wordt. Geef hier iemand op.

Bloemenautomaat die zwangerschap detecteert

Ook trekt er een bloemenautomaat door het land die Bijna-Moederdagboeketten uitdeelt. Wanneer een vrouw er voor gaat staan en langzaam ronddraait, wordt automatisch gedetecteerd of de vrouw in verwachting is. En als dat zo is, mag ze kiezen voor roze of blauwe bloemen. Bekijk beslist even het leuke filmpje hieronder:

Het Bloemenbureau

Uiteindelijk wil het Bloemenbureau dat zoveel mogelijk mensen Bijna-Moederdag ervaren – en de meeste mensen kennen wel iemand die in verwachting is – zodat ze de bloemen voor degene die hen op de wereld heeft gezet niet vergeten. Je moeder. Want bloemen zijn immers nog steeds allermooiste manier om haar te laten zien dat je van haar houdt.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook