fb
Damespraatjes Damespraatjes

Leuk testje: kan men voorspellen op wat voor man je valt?

Ze zeggen wel eens dat de liefde van de man door de maag gaat. Maar hoe zit dat eigenlijk bij vrouwen? De makers van het onderstaande testje beweren dat ze aan de hand van jouw eet voorkeur kunnen bepalen op wat voor type man je valt.

Ik heb het testje gedaan en ik heb me slap gelachen. Door een patatje met een glas rode wijn en als toetje een koekje te nemen kwam ik flink in de buurt van de omschrijving van de man van mijn dromen (die ik overigens al heel lang geleden heb gevonden).

Lees ook: 9 kleine filmpjes die bewijzen dat Liam de knapste is

Doe de test. We zijn heel benieuwd of het bij jou ook klopt. Laat je het ons weten?

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook