fb
Damespraatjes Damespraatjes

Leuk idee voor moederdag: een persoonlijk fotocadeau

Ben jij al bezig met een cadeau voor moederdag? Het is elk jaar zo moeilijk om iets te kopen, maar je wil je moeder natuurlijk wel laten zien hoeveel je van haar houdt. En laat dat nou net even niet met spullen uit te drukken zijn… De meeste moeders vinden een persoonlijk cadeau het aller leukste. Dit geeft dat onbetaalbare gevoel, een échte ervaring. Wij hebben een leuke tip voor je!

Persoonlijk, dat is wat een moederdagcadeau leuk maakt. Er zijn veel verschillende manieren om een persoonlijk cadeau te geven, maar een van de leukste vinden wij wel het werken met foto’s. Foto’s zijn een weerspiegeling van de meest intieme en bijzondere momenten in het leven. Denk aan de geboorte van een kind, het vieren van een verjaardag of een fijn diner met vrienden en familie. Dit zijn de momenten die je wilt vastleggen!

Een mooi moederdagcadeau is bijvoorbeeld een foto afgedrukt op hout. Het hout geeft een teder moment een robuste uitstraling die feilloos in elk interieur in te passen is. Liever iets geven wat je moeder altijd bij zich kan dragen? Denk dan aan een mooie, gepersonaliseerde sleutelhanger. Ook een foto op een tegel, puzzel, mok, klok, telefoonhoesje of muismat is heel origineel.

Is het duur, een fotocadeau? Nee hoor! Valt hartstikke mee. Je kunt het echt zo gek maken als je zelf wil. Een foto op hout is al verkrijgbaar vanaf € 6!

Zou jij je moeder een fotocadeau willen geven? En lijkt het jou leuk om een fotocadeau te krijgen? We raden je zeker aan om even bij Fotocadeau en Fotoophoutstunter te kijken. Deze mooie websites zijn gespecialiseerd in het maken van persoonlijke fotocadeaus. Wij kunnen in ieder geval al niet wachten tot het moederdag is… Wat hoop jij van je kinderen te krijgen? Laat het ons weten we zijn heel erg benieuwd naar jullie verhalen!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook