fb
Damespraatjes Damespraatjes

Lachen bij Bachelorette, de winnaars zijn bekend

Vorige week woensdag, één van de eerste echt herfstige dagen van het jaar. Met mijn winterjas weer aan en een dikke sjaal om ging ik naar college, wat een ellende! Op school aangekomen merk ik dat ik niet de enige ben die haar hippe kettingen heeft ingeruild voor een dikke, wollen sjaal.

Na uren lang opletten ben ik toe aan ontspanning, hard lachen en even nergens aan denken. Tijd voor een film. Praise the lord, want die middag heb ik de persvoorstelling van Bachelorette. Als ik mijn vriendinnen hierover vertel hangen ze direct verlekkerd en jaloers om me heen. “Gosh Mara, wij moeten nog tot 4 oktober wachten!” Lucky me reist door de regen af naar de film. “It’s worth the fight” roep ik naar de vriend die wél met me meegaat. Eenmaal verkleumd en natgeregend aangekomen in de zaal ontspannen we meteen.

Gestreste Kirsten Dunst, prachtige Isla Fisher en een te grappige Lizzy Caplan laten mij al mijn zorgen vergeten. Het verhaal op zich – één vrouw uit een vierkoppige vriendinnengroep gaat trouwen, de bruidsmeisjes gaan de nacht voor de bruiloft flink los en alles loopt mis – is flinter dun. Hoewel een hoop alcohol, knappe mannen en sexy outfits geen garantie voor succes zijn, is The Bacherlorette een must see voor elke groep vriendinnen.

Lieve vriendinnen die niet met mij meekonden, 4 oktober draait Bachelorette in de bioscoop en jullie mogen dit niet missen. Nog geen idee wat je van deze film moet verwachten? Bekijk snel de trailer!

Winnen!
Damespraatjes mag vrijkaartjes voor Bachelorette onder haar lezeressen verloten!

De winnaars van de vrijkaartjes zijn:

Irene Niec, Jacqueline de Waal en Ellen Verbunt

 

Mara Blikslager (20 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Media, Informatie en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Mediastad Hilversum maar heeft ook een grote liefde voor onze, iets chaotischere, hoofdstad: Amsterdam. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook