fb
Damespraatjes Damespraatjes

Laatste film scenes van 5 bekende acteurs voordat ze stierven

Sinds kort kan ik het weer. Films kijken van mensen waarvan ik weet dat ze op jonge leeftijd zijn overleden. Het deed gewoon te veel pijn, ik ging er van huilen. Misschien leefde ik iets (!?) teveel mee met de karakters van de films…. 

Jarenlang heb ik me afgesloten voor films van Heath Ledger en Brittany Murphy. Nu kan ik het weer, maar vraag me niet waardoor dat komt. Op BuzzFeed kwam ik een mooie compilatie tegen van laatste fragmenten van acteurs en actrices die veel te jong zijn overleden. Dat is toch ook wel weer iets om kippenvel van te krijgen.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Martine -

Triest dat ze zo jong zijn overleden maar fijn dat een stukje van deze personen is vastgelegd op film zodat er nog jaren van kan worden genoten.

Reageer ook