fb
Damespraatjes Damespraatjes

Winnaar bekend! Laat ons weten wat jouw ochtendritueel is en maak kans op een HEMA bon!

Een goed begin is het halve werk, zeggen ze weleens. Als het op eten aankomt is dit ook zeker een waarheid! Een goed ontbijt legt een stevige bodem voor de rest van dag en geeft je genoeg energie om alles uit je ochtend te halen. Wij zijn gek op ontbijt! Omdat we heel benieuwd zijn naar jullie ontbijt- en ochtendrituelen hebben we een aantal vragen opgesteld. We hopen dat jullie deze voor ons willen beantwoorden zodat wij op basis hiervan een super leuk ontbijt artikel (met winactie!) kunnen schrijven. Als dank voor jullie input verloten we onder de invullers van de vragen een HEMA bon! 

Benieuwd naar de resultaten van het onderzoek en of jij de winnaar van de HEMA bon bent geworden?

KLIK DAN HIER!

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

10 reacties

Iris -

Ben wel nieuwsgierig naar de uitslag van dit onderzoek 🙂

Marga -

In de hele vroege ochtend krijg ik koffie op bed gebracht door mijn echtgenoot.
Daarna kijk ik ff wat er voor berichtjes binnengekomen zijn en dan ga ik douchen. Na het aankleden pas naar beneden voor een maaltijdreep en nog een kopje koffie.
Zo, de (werk)dag kan beginnen!

hellen -

leuke vragen, maar ik ben wel van een goed ontbijt na dat ik een lekkere douche heb genomen, maar die zondag ochtend een x ontbijten met Barry Atsma vond ik de leukste vraag die er bij zat hahahaha

will -

Na het opstaan, aan het ontbijtje.
Bakje yoghurt met Kellogs K, 30 gram.
Een boterham met light jam
3 mandarijntjes of een dikke sinaasappel
kop koffie.
Zo begin ik de dag.

Mieke -

Eerst tandenpoetsen en wat gemakkelijks aantrekken om de krant beneden uit de brievenbus te halen en daarna lekker uitgebreid de krant lezen, puzzels oplossen met een kopje thee en een cracker of boterham en klassieke muziek (radio4) op de achtergrond, zodat ik het cryptogram hoor van die dag en kan oplossen en insturen. Daarna op FB kijken of er nieuwe berichten zijn en dan pas douchen, aankleden en doen wat er moet gebeuren die dag.

chantal -

Lekker en gezond ontbijt met fruit

Bianca -

Dat ligt er aan of ik moet werken of niet, of ik alleen moet ontbijten of niet. Eet ik alleen, maak ik een kom havermout met melk, lijnzaad of zemelen en gedroogd fruit (koud). Eten we samen of als gezin, pakken we wat meer uit met brood, beschuit, ei etc. Eens in de zoveel tijd gaan we ‘uit ontbijten’bij Ikea, HEMA of een een echte ontbijtzaak: hartstikke leuk om te doen!

thea hoek -

Kopje koffie, croissant, eitje en Chris Zegers tegenover me…daar zeg ik geen nee tegen

katrien G -

Onze ochtenden met 2 jonge kinderen zijn soms wat chaotisch maar daarom niet minder intiem. Het mooiste moment is het rustig wakker worden en het zien van mijn man die ook net wakker is. (aangezien hij geen ochtend persoon is ziet hij er meestal behoorlijk verwaaid uit.) Rustig zelf aankleden en dan de kinderen wakker maken. Na een ruim halfuur zitten we met zijn allen aan tafel en genieten we van onze boterhammen, stuk fruit en goed glas koude melk. Fris en vrolijk voor de rest van de dag.

Kooijmans -

Ik begin iedere dag met een verse smoothie! Sinds ik een goede blender heb, heb ik altijd bevroren fruit in de vriezer liggen, deze gooi ik ’s ochtends in de blender, wat soja yoghurt en melk erbij en mixen maar. Heerlijk begin van de dag

Reageer ook