fb

La Cubanita reageert op artikel weigeren kraanwater voor babyflesje

Vorige week schreven wij een artikel over een nare ervaring bij één van de vestigingen van tapasrestaurant La Cubanita. Twee weken geleden zat ik hier met mijn gezin en onze oppas te eten, toen ons kraanwater voor het flesje van onze 8 maanden oude dochter werd geweigerd. Ik was boos. Heel erg boos! Zo boos, dat ik besloot hier een artikel over te schrijven.

Reactie van La Cubanita

Het artikel werd massaal gelezen, gedeeld en voorzien van reacties. Ook La Cubanita kreeg het stuk onder ogen en heeft aangegeven graag te willen reageren. Hun reactie lees je hier:

“Toen wij afgelopen woensdag het artikel lazen, schrokken wij nogal. Dit is niet het beleid dat wij voeren. Wij hebben dan ook direct contact opgenomen met onze franchisenemer en haar om verduidelijking gevraagd. Helaas blijkt het hele verhaal op een enorme miscommunicatie te berusten”

“Het klopt dat wij, gezien onze prijsstelling, geen kraanwater serveren in onze restaurants. Dit staat dan ook in de spelregels van onze menukaart. Echter wanneer kinderen nog flesvoeding krijgen of wanneer iemand bijvoorbeeld medicatie moet innemen zullen wij ten alle tijden kraanwater schenken.”

“Gezien dit in een van de vestigingen tot onze spijt is misgegaan hebben wij al onze franchisenemers en vestigingen hier nogmaals van doordrongen. Uiteraard vinden wij, net zoals jij, dat dit nooit een discussiepunt had mogen zijn.”

Geweldig!

Wij zijn heel erg blij met de reactie en het handelen van La Cubanita! Ben je met een baby bij La Cubanita? Dan mag je dus gewoon een flesje met kraanwater maken! Ook wanneer je medicatie moet innemen, kan je om kraanwater vragen.

Op respectvolle wijze meepraten over dit verhaal? Dat kan in de reacties onder dit artikel. 

Reageer ook