fb
Damespraatjes Damespraatjes

Koninklijke Koninginnedag ideeën

De oranje tompoezen en fout gekleurde pruiken kennen we nou wel. Damespraatjes heeft een paar tips om jouw Koninginnedag iets stijlvoller en koninklijker door te komen.

09.00 uur

Een bakkie koffie gaat er elke dag wel in, vooral als je op koninginnenacht heftig los bent gegaan. Nou is er niets leukers dan op deze ‘oranje’ dag speciale ‘oranje’ koffie te drinken. Nespresso viert Koninginnedag dit jaar geheel in feestelijke oranje stijl met de introductie van twee speciaal vormgegeven edities: ‘Queen’s Day Selection Lungo’ en ‘Queen’s Day Selection Espresso’. Deze exclusieve edities zijn gebaseerd op Nederlands favoriete koffiesmaken. De Lungo selectie bevat drie etuis met elk tien capsules Fortissio Lungo, Vivalto Lungo en Finezzo Lungo. Bij de Espresso selectie kan men genieten van drie etuis met Ristretto, Arpeggio en Livanto. De unieke edities zijn van 16 april t/m 13 mei verkrijgbaar bij de Nespresso Boutiques en Nespresso Boutiques-in-Shop voor respectievelijk €11,10 en €10,50.

12.00 uur

Rommelmarkten aflopen heb je al minstens 30 keer gedaan, met de kinderen naar de kermis is niet meer wat het geweest is en televisie kijken doe je elke dag al. Wat ga je dan op Koninginnedag doen? Lekker thuis op de bank (of in de tuin?) Het Oranje Boek lezen natuurlijk!

Het Oranje boek biedt een goed en gedegen overzicht over 500 jaar Oranjes. Want zo lang zijn ze al onlosmakelijk met ons verbonden. Nu eens niet het bekende jubelverhaal, en ook niet ongefundeerde roddel, maar een evenwichtig overzicht met de mooie en minder mooie kanten van de Oranjes.

Bestellen!


17.00 uur

Na een dag van koffie en lezen ben je wel toe aan wat sterkers. Ook dit geheel in oranjestijl. Lekker recept met Trojka Orange:

Benodigdheden:

–       Sinaasappel
–       Crushed ice
–       Trojka Orange
–       7-up

Bereiding:

  1. Partjes sinaasappel toevoegen
  2. Crushed ijs toevoegen
  3. 4cl Trojka Orange toevoegen
  4. Aftoppen met 7-up

Enjoy!

18.00 uur

De cocktails zijn geshaket, je vrienden kunnen er ieder moment aankomen en dus is het tijd voor een leuke (oranje) outfit!

Op nelly.com vind je de leukste oranje outfits die je ook na Koninginnedag een koninklijke look zullen bezorgen.


23.00 uur

De cocktails zijn op, de vrienden de deur uit en alleen jij en je partner blijven over. Maak er een mooie avond van! Kijk voor dit setje op hm.comVolg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook