fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kleinste huis van San Francisco (33 m2) voor $ 550.000 verkocht

Als je dacht dat het lekker gaat met de Amsterdamse huizenmarkt, dan heb je gelijk. Maar, altijd baas boven baas. Zo betaal je in steden als Londen en New York nog nét een slag meer dan in onze hoofdstad, maar ook in San Francisco worden huizen onbetaalbaar. Hoe dat komt? De stad heeft een geweldige ligging vlakbij Sillicon Valley, aan het water met een aangenaam klimaat. De sfeer is er relaxt en sociaal en dit trekt heel wat jonge, succesvolle mensen naar Frisco. 

Deze populariteit zorgt voor een rappe stijging van de huizenprijzen. Zo werd laatst het kleinste huis van San Fran verkocht voor een grootste prijs. De nieuwe eigenaren betaalden maar liefst $ 550.000 voor het schattige stulpje, meldt 22words. Hiervoor krijg je 33 vierkante meter in het hippe Mission District, in het centrum van de stad. Het huisje is piepklein, maar wij vinden het prachtig! Ook krijgt de eigenaar voor die half miljoen dollar niet alleen een schattig mini-huisje, maar ook een leuk tuintje.

Een slaapkamer heeft het huis niet. Je zal dus ergens in de woonkamer, keuken of badkamer moeten proberen om je bed kwijt te kunnen. Wij vinden het een wonder dat iemand dit voor het huisje betaald heeft en vragen ons dan ook af hoe ongelofelijk graag deze persoon in San Fran wilde wonen. Hoe dan ook: nieuwe eigenaar, gefeliciteerd met je nieuwe huis.

We hebben hier een paar foto’s van hoe dit huis er vanbinnen en vanbuiten uitziet.

2
1
3
4

f
Zou jij dit bedrag betalen om in het centrum van San Francisco te wonen? Of zou je dan liever iets buiten de stad zoeken, maar dan wel meer ruimte hebben? Ik zou zeker voor het tweede gaan! Ik heb niet heel veel ruimte nodig, maar dit zou ik niet trekken. Zelfs niet als ik in het centrum van San Fran zou wonen.

De foto’s van het huis zijn afkomstig van de Paragon Real Estate Group.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook