fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kinky seksplekken: heb jij het hier al eens gedaan?

Kinky seksplekken

Ben je op zoek naar spannende en avontuurlijke plekken om je seksleven een boost te geven? In dit artikel verkennen we een aantal mogelijke locaties waar je je erotische fantasieën kunt uitleven. Wat vind jij de leukste kinky seksplekken? Wij vertellen er alles over in dit artikel. Lees je lekker met ons mee? 

Sauna

Heet en zweterig: dat is wat de sauna het best omschrijft. Een plek waar je heerlijk kunt ontspannen én waar je mogelijk zin krijgt in meer. Het is niet overal toegestaan om seks in de sauna te hebben, maar er bestaan ook speciale sekssauna’s. Iets voor jou?

Bioscoop

Zomers zijn de zalen van de bioscoop vaak leeg. Lijkt het jou wel spannend om hier gebruik van te maken? Verken elkaar in het donker, op de achterste rij van de zaal. Hoe spannend is dat?

Kantoor

Fantaseer jij regelmatig over die leuke collega of je baas? Kom in actie en heb eens seks op kantoor. Ga jij voor je bureau, de vergadertafel of toch de printer…?

kinky seksplekken parenclub

Dainis Graveris via Unsplash

Parenclub

Gegarandeerd een spannende avond; dat is wat je bij een parenclub kunt verwachten. Leuk samen met je partner of (als vrouw) alleen.

Skilift

Tussen het skiën door ineens heel veel zin in seks? Benut de tijd in de skilift. Goed om wel even te kijken hoe lang het duurt voordat het gondeltje boven opengaat 😉

Leegstaand gebouw

Ben jij een echte thrillseeker? Neem je lover dan mee naar een leegstaand gebouw. Zoek een donker plekje op en kom in actie…

Hotel

Speel een ultiem rollenspel met je partner en spreek af in de lobby van een hotel. Doe alsof je elkaar niet kent en ga samen naar boven.

kinky seksplekken hotel

Jorge Gardner via Unsplash

Seksbioscoop

Nederland heeft een aantal seksbioscopen. Hier kun je kijken naar erotische films én mag je meteen in actie komen.

Bosjes

Een verlaten park of donker bos; het zijn onwijs spannende plekken om samen de bosjes in te duiken. Neem een kleedje mee om jezelf te beschermen tegen stekels, losliggende takken en steentjes.

Belangrijke disclaimer

Het is belangrijk op te merken dat wat als “kinky” wordt beschouwd, subjectief is en kan variëren afhankelijk van individuele voorkeuren en culturele normen. Wat voor de ene persoon kinky kan zijn, kan voor een andere persoon volkomen normaal zijn. Het is ook essentieel om te benadrukken dat consent, wederzijds respect en wettelijke bepalingen altijd van het grootste belang zijn bij elke seksuele activiteit. Ook is het van cruciaal belang om alleen deel te nemen aan seksuele activiteiten op plaatsen waar het legaal en veilig is, en met wederzijdse toestemming van alle betrokkenen. Het is belangrijk om met je partner(s) te communiceren, elkaars grenzen te respecteren en samen op zoek te gaan naar avonturen en locaties die passen bij jullie voorkeuren en comfortniveaus. Het is altijd een goed idee om vooraf onderzoek te doen naar de wettelijke en veiligheidsaspecten van elke locatie die je overweegt.

Praat met ons mee

Welke van deze kinky seksplekken zou jij wel willen proberen? We zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel.

Bovenste afbeelding: Scott Webb via Unsplash

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook