fb
Damespraatjes Damespraatjes

Je kinderen op canvas? Het kan!

Tegenwoordig zie je bijna in iedere woning een canvas foto of schilderij op de muur hangen. Een canvas kan jouw eigen creatie weergeven of van iemand anders.

Maar wat is canvas eigenlijk? Het materiaal waarmee canvas wordt ontwikkeld is katoen vermengd met polyester. Doordat het doek een lichte structuur heeft, is het ontwerp goed zichtbaar waarbij de kleuren en de creatie goed naar voren komen. Het materiaal van canvas wordt ook wel linnen of hennepweefsel genoemd. Traditioneel wordt het gemaakt van hennepvezels. Canvas is voorzien van een inkjet coating. Door deze coating is het makkelijk om een eigen foto af te drukken op het linnen doek. Dit geeft de mogelijkheid om van een mooie foto jouw muur te voorzien van een prachtig kunstwerk.

Dit kunstwerk kan bijvoorbeeld een foto van jouw kinderen zijn. Dit is heel makkelijk op een canvas doek te printen. Een canvas printen wordt op hoge kwaliteit gedaan. Je mag zelf bepalen wat het formaat van het doek wordt. Hoe groter het formaat, des te hoger de prijzen worden. Hierbij kan je zelf bepalen wat je dus wilt. Bij elke prijs per doek zit er een ophang mechanisme bij en het opspannen van het doek.

Je kunt ook gebruik maken van extra opties. Zoals een ophangsysteem, zwart wit of sepia effect en het verwijderen van rode ogen. De canvas doeken kun je bestellen met of zonder een baklijst. Zonder baklijst kun je kiezen uit een frame van 2 of 4 cm of een flatscreen frame. En bij een canvas met baklijst zit er een houten baklijst aan de voor en achterkant. Dit is te verkrijgen in de kleuren zwart, wit en houtkleurig.

Reclameland geeft jou de mogelijkheid om dit te realiseren. Je levert een ontwerp aan en Reclameland print het ontwerp op een canvas doek. Tevens zijn de doeken voorzien van bescherming waarbij het tegen de zon kan en makkelijk schoon te houden is met een vochtige doekje.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook