fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kerstster inspiratie

Al zwaaiend naar Sinterklaas, verwelkomen we de Kerstman en kerstboom. De meeste Nederlanders maken daags na Sinterklaas het huis op orde voor Kerstmis en dat brengt wat beslissingen met zich mee: een echte of neppe kerstboom, wel of geen nepsneeuw in de boom, waar komen de kaarten te staan of hangen, en welke kleur Kerstster wordt er gebruikt? 

Kerstster 1

De Kerstster in huis

  • Kies een Kerstster in een kleur die bij de rest van de versieringen past! Bijvoorbeeld zalmroze, crèmekleurig, klassiek rood
    of geel.
  • Zet één grote rode Kerstster in een neutrale pot en zet daaromheen mini-Kerststerren in het wit: speels, maar niet te druk.
  • Maak een mooi plantenstuk voor op de eettafel: combineer rode Kerststerren bijvoorbeeld met zilverkleurige kerstballen, lange witte kaarsen en andere planten voor een echt kerstgevoel, maar gebruik ook andere decoraties van bijvoorbeeld ijzerdraad.
  • Koop eens Sky Planters: plantenpotten die ondersteboven van het plafond hangen en de Kerststerren doen zweven! Een originele manier om planten in huis te halen.
  • Gebruik de Kerstster eens als snijbloem: het steeltje schuin afsnijden en een paar seconden in heet water dippen. Zet ze los in kleine vaasjes in de vensterbank of op tafel, of combineer ze met andere snijbloemen voor een winters boeket. Een originele en makkelijke manier om de Kerstster te gebruiken en de grote, gekleurde bladeren zorgen voor volle, kleurrijke boeketten.

Maar de Kerstster zorgt niet alleen als plant of snijbloem voor een vrolijk gevoel, deze gave Kerstster-paraplu’s doen dat ook! Wil jij er één winnen? Laat dan hieronder jouw naam en adresgegevens achter en wie weet kom jij met deze vrolijke paraplu droog het najaar én de winter door.

Nog meer inspiratie

Op zoek naar meer inspiratietips en decoratie ideeën voor de Kerstster? Kijk op onze Facebook pagina www.facebook.com/Kerstster, Twitter www.twitter.com/KerststerNL, Instagram Instagram.com/KerststerNLen Youtube-kanaal www.youtube.com/MyPoinsettia voor een dosis inspiratie om het huis het hele najaar te laten stralen! Ook www.stars-for-europe.com en www.kerstster.info staan vol met mooie foto’s, informatie en leuke weetjes.

Kerstster paraplu

 

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

9 reacties

Roxana A -

Echt een mooie paraplu! Bedankt Damespraatjes!

Inge Speemanns -

Heel erg bedankt voor de prachtige paraplu! Echt een onzettend mooie kerstcadeau

Cora -

Helemaal happy met de mooie plu….echt heel mooi.

cora -

Bedankt voor de mooie plu…hij is echt heel leuk. Kwam mooi uit ook….vorige week 2 kapot ge waait in Maastricht. Fijne feestdagen.

Kim -

Wat leuk!, ik sta bij de winnaars! Ik ben er heel blij mee, dank jullie wel! Hele fijne feestdagen en een mooi 2015 toegewenst!

Joan van den akker -

Helemaal blij met mijn gewonnen paraplu.

WNijssen -

Ik loot onwijs graag mee met deze mooie actie, fingers crossed!!

Helma keijzer -

Super mooi!! Wat een stoere paraplu!!
Op de site gelijk inspiratie op gedaan voor cadeaus voor de oma’s

Ria Venhovens -

Ik heb ontzettend graag meegedaan met deze super waanzinnige super mooie actie en hoorde zo dat ik een van de gelukkige mag worden

Reageer ook