fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kerstinkopen in november? Waarom zou je?

Ellen-den-otter-dp
“Het klinkt te gek voor worden: nu al beginnen aan de kerstinkopen, maar je kunt er niet vroeg genoeg bij zijn. Geen last-minute aankopen, haal alle kado’s tijdig in huis en begin nu al aan je kerstkado’s te denken. In de tussentijd vieren wij hier in de VS nog Halloween en Thanksgiving maar dat weerhoudt ons er zeker niet van om vast de feestdagen in december te gaan plannen. Bovendien worden er in deze tijd van het jaar vele kortingsacties en sales aangeboden door de meeste webshops en winkels. De Columbus Day Sale, Black Friday en Cybermonday zijn allemaal goede momenten om je slag te slaan.”, aldus Ellen den Otter van FROMUS2EU uit de VS.

fromus2eu-merken
Goedkoper én besparen op verzendkosten

Ellen den Otter is de oprichter en eigenaar van FROMUS2EU. Samen met haar medewerkers  assisteert ze al sinds jaren Nederlanders met hun aankopen in de Verenigde Staten. Zij kan van elke (betrouwbare) amerikaanse website bestellen. Ellen: “Er zijn nog steeds veel webshops die geen internationale creditcards accepteren of hun artikelen niet buiten de VS en Canada willen versturen. In dat geval kunnen wij de bestelling(en) namens jou plaatsen en na ontvangst naar Nederland of Belgie versturen. We kunnen aankopen van meerdere websites ‘verzamelen’ en consolideren in een internationale zending en zo op de verzendkosten besparen.”

schoenen-fromus2eu
Vooral kleding en schoenen

De artikelen die ze voor haar klanten inkoopt zijn zeer uiteenlopend van aard, maar kleding en schoenen zijn toch wel de toppers. “Vooral de ‘personalized’ Converses, Timberlands, en Vans zijn op dit moment zeer gewild en worden veel via ons besteld.  Maar ook de kledingmerken zoals Ralph Lauren, Victorias Secret, Armani Exchange en sportkleding van Nike en Under Armour zijn zeer populair.”

Mocht je ook alvast aan je kerstinkopen willen beginnen aarzel dan niet om een e-mail te sturen naar [email protected] om geheel vrijblijvend een prijsopgave op te vragen!

makeup-fromus2eu-dp

 

Reageer ook