fb
Damespraatjes Damespraatjes

Katja Schuurman (44) stopt met medicatie bipolaire stoornis voor kinderwens

Opvallend nieuws: de bloedmooie Katja Schuurman maakt in het Vlaamse programma ‘Gert Late Night’ bekend dat ze is gestopt met de mediciatie voor haar bipolaire stoornis. Dit omdat zij en haar nieuwe man Freek heel graag een kindje zouden willen. Het nieuws is opvallend omdat Katja (je zou het haar absoluut niet geven), al 44 jaar oud is. Niet de leeftijd waarop de meeste mensen nog een kind proberen te krijgen!

Prachtig 

Allereerst willen wij zeggen dat we het Katja natuurlijk heel erg gunnen. Zelf ben ik 5 maanden geleden voor de tweede keer moeder geworden en ik vind het krijgen van kinderen echt een prachtig iets. Vanuit dat kader zeg ik: go for it! Daarnaast denk ik dat Katja en Freek een prachtig koppel zijn, waarbinnen een kindje heel veel liefde zal krijgen.

Kritiek

Toch klinken er ook geluiden van kritiek. Katja is namelijk al 44 jaar en dat verhoogt de kans op complicaties enorm. Zo is de kans op een miskraam veel groter én stijgt ook de kans op een kindje met het syndroom van Down. Niet onze zaak, maar die van Freek en Katja. Maar goed, dat is mijn mening 😉

Geluk en liefde

Wij wensen het stel in ieder geval heel veel geluk en liefde toe! Wij hopen dat het jullie lukt. Want we weten zeker dat jullie een mogelijk kindje heel veel moois kunnen bieden.

Afbeelding boven artikel: Wikipedia Commons

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook