fb
Damespraatjes Damespraatjes

Karin heeft de jacht op koopjes en flinke kortingen geopend

In december vliegt het geld steevast mijn zak uit. Had ik net nog honderd euro in mijn portemonnee, nu zie ik alleen nog maar een briefje van twintig. Ik sleep voedsel, drank en cadeautjes naar binnen. En naarmate Kerst en oudjaarsavond naderen, kijk ik niet meer op een euro meer of minder.

Natuurlijk ligt die rollade die in de aanbieding was, niet meer in het koelvak. Die is allang uitverkocht. Dus ben ik genoodzaakt uit te wijken naar die veel duurdere. Het is niet anders. En zo gaat het met alles. Elk jaar neem ik me voor al vroeg een lijst samen te stellen zodat ik op tijd kan beginnen met inslaan. Elk jaar faal ik.

Niet alleen de laatste maand van het jaar is belangrijk om op de kleintjes te letten, dat moet ik gewoon gedurende het jaar blijven doen. Want ik laat voor mijn gevoel hier en daar veel geld liggen dat ik makkelijk had kunnen innen. Kortingen waarvan ik het bestaan niet afwist gaan aan mijn neus voorbij. Dat truitje waarop ik in  het begin van het seizoen mijn oog heb laten vallen, kost in de sale een stuk minder. Dus is het zaak dat ik geduld heb. Soms heb ik dat, vaak niet. Toch wil ik het proberen en is een van mijn goede voornemens voor komend jaar de financiën beter in de gaten te houden.

Maar waar begin ik? Hoe kan ik geld besparen? Ik kan zegeltjes sparen voor kortingen op dagjes uit. Moet ik die zegels wel natuurlijk gelijk op de kaart plakken, anders ben ik ze kwijt. Ook kan ik wekelijks de folders uitpluizen en op de fiets op koopjes jagen. Mijn vriendin Bianca wees me op E-kortingscode.nl, een heerlijke site waar je elke dag weer gebruik kunt maken van fikse kortingen bij verschillende bekende webwinkels. Van een snelle blik op de site word ik al heel blij: Superdry, Hema, Nike…. allemaal webwinkels waarin ik korting kan krijgen.

De bedenkers van de E-kortingscode.nl geloven dat niemand teveel hoeft te betalen voor hetzelfde product. Kijk. Daar kan ik wat mee! In enkele seconden bespaar je een paar euro en soms veel meer euros. Je kunt er voor kiezen om de nieuwsbrief te ontvangen en als je lid wordt, wat gratis is, dan krijg je kortingen die alleen voor leden zijn.

Op deze manier is het mooi makkelijk om te starten met mijn goede voornemen. Nu maar hopen dat ik me kan beheersen en niet meer koop dan ik nodig heb. Nou ja, en als me dat niet lukt, dan is dat mijn voornemen voor 2019.

Geef jij in de laatste maanden van het jaar ook vaak net even te veel uit? Hoe bespaar jij geld? Wij zijn heel benieuwd. Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

1 reactie

Kim -

Leuk artikel en heel herkenbaar! Kende e-kortingscode zelf nog niet. gebruik zelf meestal Spydeals. Hier vind je ook veel aanbiedingen en codes.

Reageer ook