fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kapster Kayley is 13 uur bezig met kapsel depressief meisje

Het zou je toch maar gebeuren dat je 13 uur lang bezig bent met een klant. Het overkwam Kayley toen een 16 jarig depressief meisje haar kapsalon in kwam. Ze had weken niets aan haar haar gedaan en het zat vol met klitten.

Down en waardeloos

„Ik heb een van de zwaarste momenten uit mijn leven beleefd”, schreef Olsen op haar Facebookpagina die al meer dan 200.000 is geliked zo lazen we op Metronieuws: „Ik kreeg een 16-jarige meid over de vloer die al verschillende jaren met een depressie kampt. Ze voelde zich zo down en waardeloos dat ze zelfs haar haar niet meer kamde. Ze kwam alleen nog uit bed om naar de wc te gaan. Over een paar weken moet ze weer naar school, maar de schoolfoto stond nu al op het programma.”

Kaal op de schoolfoto

Samen met haar collega Mariah heeft Kayley het werk over 2 dagen verdeeld. De eerste dag 8 uur en de dag erna nog eens 5 uur.  „Ze had het gehad met al die knopen in haar haar en vond zichzelf niets meer waard en wilde haar haar laten afscheren. Mijn hart brak toen ik dat hoorde, dit kind moest en zou haar lokken behouden.”

Zelfrespect weer terug

De reactie van het meisje was heel dankbaar toen al het werk achter de rug was: ‘Ik zal vandaag lachen op de klasfoto, je hebt me weer zelfrespect geschonken’.”

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook