fb
Damespraatjes Damespraatjes

Kan de garderobe van jouw partner wel een upgrade gebruiken?

Het lijkt soms wel of hij iedere dag hetzelfde aan heeft. Naar kantoor ziet hij er altijd tip-top uit, maar thuis loopt hij steeds in dezelfde spijkerbroek en shirt. Tijd voor jou om het heft in handen te nemen en zijn garderobe een flinke opfrisbeurt te geven. Maar kun je dat wel maken? Het is geen klein kind! En hoe zou jij het vinden als hij plotseling (veel te sexy) jurkjes voor je gaat kopen. Hoe krijg je hem toch zover dat hij wat aan zijn garderobe gaat doen?

1. Houd rekening met zijn gevoel! Ga er niet vanuit dat je hem kunt overtuigen met goede argumenten. Het zal gevoelig liggen en de reden dat hij die spijkerbroek zo fijn vindt is omdat hij zich er lekker in voelt. Zijn keuze wordt gemaakt door zijn gevoel en gevoel laat zich niet makkelijk sturen. Dus wil jij je zin krijgen? Ga hier dan zeker niet aan voorbij.

Purewhite Bomberjack Navy Blauw € 62,96

Purewhite Bomberjack Navy Blauw € 62,96

2. Overdrijf een beetje. Laat hem weten dat hij er altijd zo geweldig uitziet als hij naar zijn werk gaat. En dat jij het liefst mee naar zijn werk gaat om de hele dag naar hem te kijken. Zo mooi! Misschien zou hij thuis of als jullie iets leuks gaan doen, ook eens wat anders aan kunnen trekken. Zodat je dan ook graag naar hem kijkt en trots op hem bent.

PUREWHITE Ballin Sweater Wit vanaf € 69,95

PUREWHITE
Ballin Sweater Wit vanaf € 69,95

3. Vraag hem of hij leuke kledingtips voor jou heeft. Doordat jij je openstelt voor hem zal hij ook eerder luisteren naar jouw tips. En het mooie is dat jij ook feedback op je kledingstijl krijgt van de allerliefste van de hele wereld!

PUREWHITE T-Shirt 014 90 Zwart vanaf € 39,95

PUREWHITE
T-Shirt 014 90 Zwart vanaf € 39,95

4. Geef hem onbewust een zetje in de goede richting. Dat kan door de vragen net iets anders te formuleren. Vraag je: ‘Zou jij vandaag nieuwe kleren willen gaan bestellen?’, dan komt hij misschien helemaal niet in beweging en zal mogelijk geïrriteerd reageren. Zeg je: ‘Ga jij online dat nieuwe shirt kopen dat je laatst zo leuk vond? Of ga je ‘m vanmiddag in de stad kopen?’, dan ben je een stuk concreter in de keuzes én de optie om niks te doen zit er niet eens bij!

Purewhite Sneakers Zwart € 149,95

Purewhite Sneakers Zwart € 149,95

5. Wees blij als hij naar je luistert! Doet hij zijn best om er voor jou leuk uit te zien? Laat merken dat je het waardeert.

Bovenstaande items zijn allemaal van het merk Purewhite. Een hip en erg uitgesproken merk. Dat zal je partner vast aanspreken :-).

Hoe gaat het bij jullie thuis?
We zijn heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. Vinden we gezellig :)

 

Reageer ook