fb

Ka eet Milkaaaaaaa!!!!!!

Waar je mij altijd en overal een plezier meedoet, is chocola. Op mijn verjaardag kreeg ik een bundeltje Milka-repen. De gulle gever mompelde iets van: “Sorry Ka, ik kon niets beter verzinnen.” Ik kon niets beter verzinnen? Man, dit is het beste wat je kon bedenken. Geloof mij.

Stel je voor; mannen het huis uit, ik ben alleen. Ik zit in mijn lekkere stoel, heb een dampend kopje thee en een Milka-reep. Ik breek een stukje af, het water loopt al in mijn mond, ik ruik de smeuïge Alpenmelk, en hee, zie ik daar de paarse Milka-koe nou in mijn tuin grazen? Is dat Lila? Ik schud mijn hoofd. Knipper met mijn ogen. Ik breek de reep zorgvuldig in blokjes, dat pakt makkelijker. Het eerste stukje leg ik op mijn tong. Ik sluit mijn ogen. Wat een genot. Nou, en zo kom ik best een paar uurtjes in mijn eentje door. Geen punt.

Gisteren kwam De Man thuis. In plaats van bloemen krijg ik een pakketje. Ik maak het open. Mijn hart maakt een enorme sprong; maar liefst drie XXL tabletten van Milka. Ik dans door de kamer, met in mijn kielzog mijn oudste en kleinste man. Och, wat houden ze van mij, beweren ze. Ik heb ze wel in de smiezen; ze azen op een stukje chocola. Normaal ben ik niet zo van het chocola delen, maar nu is het geen punt: ik ben immers eigenaar van maar liefst drie XXL-repen. Ik zie mijn oudste kijken. “Oh, mam, het is die lekkere met Oreo-koekjes erin”, glundert hij. Oreo-koekjes zijn hier thuis erg favoriet, op de voet gevolgd door de bokkenpootjes. Oreo-koekjes gehuld in Alpenmelkchocolade is natuurlijk helemaal het einde. “Kom, mannen, op de bank.” En daar zitten we met z’n vieren. Tergend langzaam maak ik de reep open. Als ik er een stuk afbreek, is het oreokoekje in de heerlijke chocola al zichtbaar. Het is stil als we alle vier genieten van een brokje.

Milka-repen-Karin-c

Uiteraard moeten die andere twee Milka-repen worden geproefd. De Choco-swing met biscuit is ook niet te versmaden. Het is de favoriet van mijn kleinste. De chocola met overheerlijke hazelnoten vindt De Man het smakelijkst. En mijn oudste en ik zijn het erover eens: die met Oreo-koekjes is de allerlekkerste van de hele wereld.

Echt hoor, als ik mijn ogen dichtdoe, en geniet van een stukje chocolade, dan ruik ik de frisse lucht van die stralend groene Alpenweide, dan hoor ik Milka-koe Lia loeien, dan zie ik Heinz in zijn lederhosen voorbij jodelen. Een mooie en tedere wereld, daar word ik gelukkig van. En de chocolade van Milka draagt absoluut bij aan die tedere wereld.

Als ik mijn ogen weer open doe, zie ik dat de XXL-reep is veranderd in een magere S-reep. Met een bruine mond zetten mijn mannen hun meest onschuldige gezicht op. Ik lach. En deel wat over is van die S-reep. “Stel je voor dat ie bederft, dat moeten we niet hebben, toch?”, grijns ik. Alsof een reep daar bij ons daar de kans voor zou krijgen. Hoe dan ook: Milka heeft vier fans erbij. En dat zijn trouwe fans. Heel trouw.

Ben jij ook zo’n trouwen fan van Milka? Kijk dan beslist even op hun Facebookpagina.

Winactie

Van harte! Jullie hebben een MILKA XXL reep gewonnen:

  • Sieneke van Biessum
  • Marlies Mols
  • Marianne de Nijs

Van harte gefeliciteerd. De MILKA XXL reep wordt binnenkort naar jullie toegestuurd.

Karin van Leeuwen (42 jaar) schrijft vanuit uit haar eigen bedrijf De Gooise Pen en is drukker dan ooit. Heeft twintig jaar voor kranten gewerkt en schrijft blogs voor Damespraatjes. Ze woont samen met Robert Brekelmans en hun twee boenders Bob en Tom in ’t Gooi. Naast schrijven is lezen een grote hobby. De andere passie is sporten; heel wat uurtjes brengt zij door in de sportschool om een spinning-, pump-, of bodybalanceles te volgen. Sinds kort is ze regelmatig op het voetbalveld te vinden om het team van haar oudste te coachen.

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

32 reacties

eric meyers -

Leuke wedstrijd ! 🙂

boulet marijke -

Toffe actie ! 😉

Hilde VE -

Jammie!

WNijssen -

Oreo en Milka a Match Made in Heaven! Ik loot heel graag mee, fingers crossed!

Emmy -

Ik ben zooo verliefd op Milka , echte heerlijke verwenrepen.

Kloevert -

Hier ook een hele trouwe fan, water loopt me al in de mond bij het vooruitzicht om dit te mogen winnen!

Marian -

Geweldige foto! Heerlijk, ik heb de thee vast gezet!

Kirsten -

Haha superleuk geschreven! Heb met plezier gelezen en het water liep me nu al in de mond ;D Zou dolgraag willen genieten van de chocoswing <3

cora -

kreeg het formulier niet verzonden, maar ik supergraag mee, ben een echte chocoladefreak en dan zou ik gaan voor de noten

sandra -

Hoi Cora,
We hebben momenteel wat problemen met het formulier. Je kunt je inzending sturen naar [email protected] ovv MILKA. Dank alvast voor je deelname.
Groetjes, Sandra van damespraatjes.test

Hennie -

Krijg het formulier niet verzonden, maar ik vind ze allemaal lekker. Laat me graag verrassen

sandra -

Hoi Hennie,
We hebben momenteel wat problemen met het formulier. Je kunt je inzending sturen naar [email protected] ovv MILKA. Dank alvast voor je deelname.
Groetjes, Sandra van damespraatjes.test

Gonny -

Ik ging voor Oreo…
Maar kreeg het formulier niet verzonden.
Dus heb de Chocoswing erbij gedaan… nu verstuurde hij wel.
Spannend!!!

sandra -

Hoi Gonny,
We hebben momenteel wat problemen met het formulier. Je kunt je inzending sturen naar [email protected] ovv MILKA. Dank alvast voor je deelname.
Groetjes, Sandra van damespraatjes.test

Ingrid -

Heb er ook maar 2 aangevinkt, bij 1 verzend hij ‘m nl. niet.

sandra -

Hoi Ingrid,

We hebben momenteel wat problemen met het formulier. Je kunt je inzending sturen naar [email protected] ovv MILKA. Dank alvast voor je deelname.
Groetjes, Sandra van damespraatjes.test

Gina van der Schoor -

heerlijk ik ben dol op chocola en inderdaad het liefst van Milka. zeker in mn maandelijks periode moet ik iets van chocola hebben anders word ik super chagrijnig. mn gezin 3 personen houden allemaal van chocola. dus af en toe moet ik het verstoppen. want er blijft dan echt niets voor me over.

Linda Renkema-Franchi -

hahaha ik leef gewoon helemaal mee met het verhaal ogen dicht en proeven maar
En echt hoor mijn man en 4 kinderen zouden dit dus ook doen en dan glashard elkaar de schuld geven 😛 hahaha
Maar lijkt mij heerlijk, ik lust ze alle drie wel, met een lichte voorkeur naar oreo …….denk ik 😉

Hennie -

Ze lijken mij alledrie zoooooooooooo lekker kan niet kiezen, laat me graag verrassen

Nancy van Heck -

Ik heb ook 2 aangevinkt omdat als ik er 1 aanvinkt de formulier niet verzonden kon worden.
Ik wil erg graag de smaak Galleta biscuit proberen en hebben.

sandra -

Hoi Nancy,
We hebben momenteel wat problemen met het formulier. Je kunt je inzending sturen naar [email protected] ovv MILKA. Dank alvast voor je deelname.
Groetjes, Sandra van damespraatjes.test

Jacqueline -

Te gekke actie voor zo’n chocoladeverslaafde dan ik ben en heel moeilijk kiezen

Wendy -

Wat een lekker actie ga voor de Oreo

Liesbeth -

Lekker!! Heel raar want het formulier wilde niet verzenden, maar toen ik een tweede optie voor zo’n lekkere reep aanvinkte, verzond hij ineens wel, dus heb ik 2 voorkeuren op mijn formulier staan per ongeluk 🙂

Linda Mastwijk -

Ik wil ook graag meedoen, ook mijn formulier wordt niet verstuurd !

sandra -

Hoi Linda,

We hebben momenteel wat problemen met het formulier. Je kunt je inzending sturen naar [email protected] ovv MILKA. Dank alvast voor je deelname.
Groetjes, Sandra van damespraatjes.test

Ineke -

Ik reageer ook maar hier, want het formulier werkt niet.
Ik ben heel benieuwd naar de Oreo.
OK, ik zal hem eerlijk delen met mn dochter.

Antoinetta Raijmakers -

Oreo is zo lekker, XXL is natuurlijk helemaal top!
Maar krijg het formulier ook niet verzonden.

sandra -

Hoi Antionetta,
We hebben momenteel wat problemen met het formulier. Je kunt je inzending sturen naar [email protected] ovv MILKA. Dank alvast voor je deelname.
Groetjes, Sandra van damespraatjes.test

Jolanda -

Jo wil ook Milka!! Oreo graag :)))
Formulier lijkt het trouwens inderdaad niet te doen.

Willy -

Oreo lijkt me lekker maar ook ik krijg het formulier niet verstuurd

elisabeth -

chocoswing lijkt me heerlijk, formulier wordt helaas niet verstuurd

Reageer ook