José van Mil wint in Londen 'The Gourmand Guild Award'

gezond_eten.jpg
‘Dit is een geweldige erkenning! Het onderstreept eens te meer dat over de hele wereld kankerpatiënten in Gezond eten rond chemotherapie heel veel inspiratie en steun kunnen vinden!’ aldus José van Mil

Na de titel ‘Kookboek van het Jaar 2009 * Beste initiatief’ heeft het unieke kookboek Gezond eten rond chemotherapie van José van Mil onlangs in Londen de Guild Award van The Guild of Food Writers (www.gfw.co.uk ) in de wacht gesleept.

Het boek biedt kanker patiënten een opmerkelijke methode om op basis van gezonde ingrediënten zo goed mogelijk te eten en zo veel mogelijk op kracht te blijven, en om na de chemotherapie en bestraling zo snel mogelijk te herstellen van de behande ling.

Gezond eten rond chemotherapie blijkt te voor zien in een enorme behoefte. Sinds verschijnen is het in ons land in minder dan een jaar aan zijn derde druk toe. Inmiddels is het boek ook in Enge land, de VS, Canada, Finland en Frankrijk te koop. Dit voorjaar ver schijnt er ook een vertaling in het Grieks.

The Guild of Food Writers Awards

The Guild of Food Writers Awards worden al 26 jaar toegekend door deze vereniging van professionele publicisten. Ze worden jaarlijks uitgereikt als onderscheiding voor de beste boeken, smaakmakende journalistieke producties en tv- en radioprogramma’s in Engeland. Dit jaar was Gezond eten rond chemotherapie van de Nederlandse culinair schrijfster José van Mil in haar categorie de winnaar. Een opmerkelijke prestatie en een duidelijke erkenning van het belang van dit geweldige boek!

Het boek bij Damespraatjes
Nog niet zo lang geleden recenseerde Damespraatjes dit mooie boek.
Lees hier   de recensie van Kerensa over het boek van Jose van Mil.

Bestel dit boek bij Bol.com 


Reageer ook