fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jill (45): ‘Door te daten met getrouwde mannen voel ik me een stuk zelfverzekerder’

Al een tijdje voelt Jill zich niet meer happy en gevangen in haar huidige relatie. “Ik ben met Ben nu vijftien jaar samen en we hebben een zoon van veertien. Ons seksleven is uitgeblust en soms walg ik zelfs van Ben in zijn boxershort. Dan denk ik: ‘Is dit nou de man die me ooit in vuur en vlam zette?’ Ik vind hem dan zo niet aantrekkelijk meer.” Om het weer een beetje leuk te hebben, heeft Jill zich ingeschreven op verschillende datingapps en heeft ze afspraakjes bij de vleet. “Het is verslavend als mannen je begeerlijk vinden. Ik speel met ze en voel me daardoor veel beter.”

Sinds haar zoon groter is geworden en haar zorg minder nodig heeft, is Jill zoekende. “Altijd was ik druk met mijn kind. Ik bracht hem naar vriendjes, fietste hem naar de voetbalclub, stond tijdens trainingen langs de lijn, maar nu hij veertien is doet hij veel zelf en zit hij niet meer zo op mij te wachten. Ik moest daar enorm aan wennen. Opeens had ik tijd over en was ik niet meer belangrijk. Ben werkt zo’n tachtig uur per week en als hij thuiskomt, is hij uitgeblust en hangt hij met een biertje op de bank terwijl ik aandacht wil. Hunker naar seks.”

Rode oortjes

Vorig jaar op een feestje ontmoette Jill een vriendin van vroeger. De twee raakten in gesprek en Jill luisterde met rode oortjes naar Anne. “Anne was getrouwd maar ook uit haar huwelijk was alle erotiek geramd. Anne vertelde over dates met spannende dates. De avonturen die zij beleefde, wilde ik ook.” En dus schreef Jill zich in op sites waarop gezocht wordt naar liefdes voor erbij. Ze maakte een profiel aan, plaatste foto’s en al snel druppelden de reacties van hongerige mannen binnen.

Overdag seks

“De eerste keer dat ik afsprak, stikte ik van de zenuwen. Maar dat was niet nodig, Harold stelde me op mijn gemak en in zijn auto hadden we seks.” Harold was het begin van een lange reeks die nog steeds voortduurt. Jill spreekt gemiddeld een keer in de week af en soms heeft ze twee dates achter elkaar. Als ze een rotdag heeft, scrolt ze door haar balboekje op zoek naar een beschikbare man. Omdat ze vooral afspreekt met mannen met eigen bedrijven, kan ze vaak overdag seks hebben. “Met sommige spreek ik af in hotels. Gaan we lekker in bad en hebben we een paar uur seks. Daarna drinken we een kop koffie, kussen elkaar gedag en gaan elk onze eigen weg. Glimmend van trots en zelfvertrouwen rijd ik dan terug naar huis. En sinds ik spannende afspraakjes heb, maakt het mij niet meer uit dat Ben bierdrinkend op de bank ligt te Netflixen. Bij hem heb ik mijn zekerheden en kunnen we onze zoon samen opvoeden en buiten de deur stil ik mijn seksuele honger met mannen die me echt zien en me aandacht geven. Ideale combinatie.”

Knalrode string

Natuurlijk is het Ben opgevallen dat Jill zich leuker kleedt en in een veel beter humeur is. “Laatst pakte hij een knalrood stringetje tussen duim en wijsvinger op van de badkamervloer en vroeg me sinds wanneer ik van die pikante slipjes droeg. Toen kreeg ik het even benauwd, maar ik kon er een draai aangeven waarmee Ben genoegen nam. Ik realiseerde me dat ik wel voorzichtiger moet zijn. Want van een van mijn lovers kreeg ik een schattige roze vibrator. Toen ik die in de badkamer schoonmaakte ging de telefoon en ik vergat helemaal dat dat ding nog in de wasbak lag. Gelukkig kwam ik er op tijd achter.”

Verslavend die aandacht

Jill geniet. Zegt dat ze zich weer op en top vrouw voelt. . “De aandacht die ik van mannen krijg is zo verslavend. Ze vinden me prachtig, geil en supersexy. Dat het getrouwde mannen betreft die thuis een onwetende vrouw hebben zitten, vond ik aanvankelijk wat ingewikkeld, maar nu maal ik er niet om. Dat ligt aan die vrouwen, moeten ze maar meer hun best doen voor hun kerel.”

Wat vind jij? Doet Jill er goed aan om voor zichzelf te kiezen en met mannen te daten voor seks en aandacht? Of vind je dat ze rekening moet houden met de vrouwen van die mannen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

 

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook