fb
Damespraatjes Damespraatjes

Jasmijn (20 jaar) is helderziend: “Ik zie soms dingen bij mensen die ik helemaal niet wil weten”

Jasmijn was 5 jaar oud toen ze voor het eerst zelf merkte dat ze anders was dan andere kinderen. “Ik speelde thuis bij een vriendinnetje en vroeg aan haar of ze het vervelend vond dat haar ouders gingen scheiden. Mijn vriendinnetje zei dat ze niet wist waar ik het over had en dat haar ouders nog gewoon bij elkaar waren. Drie weken later kreeg ze van haar ouders te horen dat ze uit elkaar gingen. Het is heel gek, maar toen ik bij haar thuis was, voelde ik al dat dit speelde.”

Anita, de moeder van Jasmijn, zit ook bij ons gesprek. “Jasmijn was altijd al een gevoelig kind. Zo kon ze het bijvoorbeeld aanvoelen wanneer ik een nachtmerrie had gehad. Als vierjarig meisje vroeg ze dan tijdens het ontbijt waarom ik zo bang was geweest die nacht. Ik had haar daar dan niks over verteld. Zij wist het gewoon.” Ook wanneer Anita de scheiding van de ouders van haar vriendinnetje voorspelt, staat Anita daar niet van te kijken. “Dit is haar eerste echte herinnering aan een situatie waaruit blijkt dat ze dingen voelt en ziet, maar wij zagen dat al langer. Ik denk dat ze daarvoor nog te jong was om het zich te herinneren.”

Over praten

Bij Jasmijn thuis wordt er weinig aandacht aan haar ‘gave’ besteed. “Ik vond dit toen ik jong was wel fijn, want ik wilde niet anders behandeld worden dan mijn oudere broer en zus. Maar toen ik steeds serieuzere dingen ging zien, merkte ik dat het wel iets was waar ik over moest praten.” De eerste keer dat Jasmijn er openlijk met haar ouders, broer en zus over praat, was tijdens een vakantie. “Ik droomde dat oma ziek was en doodging. We waren op vakantie in Spanje en voor het eerst besloot ik tegen mijn ouders te vertellen wat ik had gezien. Mijn moeder nam het direct serieus en belde mijn oma. Uit dit gesprek bleek inderdaad dat het niet goed ging met haar. Ze wilde dit pas na onze vakantie tegen ons vertellen. Twee weken later is ze in haar slaap overleden.”

Huisarts neemt het niet serieus

Het voorspellen van het overlijden van haar oma, is Jasmijn niet in de koude kleren gaan zitten. “Ik vond het vreselijk en werd er heel bang van. Mijn broer vond het ‘wel cool’ dat ik dingen kon voelen en zien, maar ik vond het gewoon heel eng. Ik probeerde me er vanaf dat moment voor af te sluiten en dingen die ik voelde probeerde ik te negeren.”

Het negeren van haar gave lukt Jasmijn niet. Anita besluit daarom hulp in te schakelen. “Ik nam haar mee naar de huisarts. Hier werd het helemaal niet serieus genomen. De huisarts zei dat hij haar wel kon doorverwijzen naar een psycholoog, maar dat het voor kinderen van haar leeftijd heel normaal is om ‘soms dingen te zien’. Ik heb toen besloten zelf op zoek te gaan naar hulp voor haar.”

Hulp van een medium

Anita komt via via in contact met een medium. “Deze vrouw wilde Jasmijn helpen. In een stuk of tien sessies van een uur leerde ze Jasmijn hoe ze met haar gave kon omgaan.” Jasmijn heeft hier veel baat bij gehad en leert om niet bang te zijn voor wat ze ziet en voelt. “Ik zie het nu als iets wat mij bijzonder maakt. Wanneer ik iemand voor het eerst een hand geef, weet ik al hoe deze persoon zich voelt en wat er in zijn/haar leven speelt. Ik vertel dit niet tegen diegene, vooral omdat ik hem/haar niet wil laten schrikken. Soms zie ik dingen bij mensen die ik helemaal niet wil weten. Dan accepteer ik dat ik de gedachte heb en laat het gaan. Als ik iets zie waarmee ik iemand zou kunnen helpen, zou ik het natuurlijk wel zeggen. Dit is tot nu toe nog nooit gebeurd.”

Wij nodigen iedereen van harte uit om (op respectvolle wijze) op het verhaal van Jasmijn te reageren.

Marit: ‘Dat mijn moeder nu een relatie met een vrouw heeft, is best even wennen’

moeder lesbisch

Leven en laten leven, dat is het motto waarmee Marit is groot gebracht. Daardoor is ze ruimdenkend en staat ze niet zo snel met haar oordeel klaar. “Maar toen mijn moeder me laatst belde om me te vertellen dat ze met een vrouw gaat trouwen, moest ik even slikken ….. Lees verder.”

86 reacties

Emma -

Heeft inmiddels iemand haar instagram al gevonden of contact gelegd??

henkie -

Wat een berg zwakzinnige reacties hiero. Iedereen wil maar vanalles weten. Gelukkig heb ik ook een gave. Jullie gaan allemaal dood na een ongelukkig leven.

Raadje -

Heyy! Ik zit met hetzelfde gave..zou graag contact met je willen.

Xx

Linda -

Hallo,

Ik herken me erg in het verhaal van jasmijn. Ik zie dingen van te voren in beelden en dromen en kan communiceren met overledenen. Ik heb hierdoor een tijdje angstklachten door gehad en ben daarvoor nu in traumabehandeling. Een psycholoog en geestelijk verzorger helpen me met het ethische aspect( want wat moet je inderdaad bijv als je weet dat iemand iets naar gaat overkomen.) ik durf er niet goed over te praten buiten deze mensen om omdat ik bang ben niet begrepen te worden. Ik ben 27. Ik zou het leuk vinden om met jasmijn in contact te komen als zij dat ook wil uiteraard.

Mitchell -

Hallo Jasmijn

Mooi verhaal en biezonder
Heel mooi dat je deze gave bezit.
Ik zou heel graag een consult willen.
Zou je mij enorm bij helpen.
Bedankt groeten Mitchell

Marian -

Hoi jasmijn. Wat mooi om te horen dat je een prachtige gave hebt. Deze gave moet je omarmen. Ik heb ook zo’n gave. Ik voel ook als er situaties gaan gebeuren. Ik omarm deze gave ook. En laat je niet van je stuk brengen wat andere mensen ook zeggen of denken van je. Mensen moeten je accepteren zoals je bent. Ik ben super trots op je!
Groetjes marian

Anja -

Hoi Jasmijn,

Wat een mooie gave mag jij bezitten. Mooi verhaal.

Gr
Anja

Cindy -

Wat een reacties zeg! De meesten kunnen terug naar school voor een lesje Nederlands én een lesje respect tonen!

Tamara -

Wouw

Ze vertelt haar verhaal iets wat ik herken.
Maar ze vraagt niet of je iets voor haar wil zien.
Beetje respecht zeg!!
Knap van je dat je het durft te vertellen.

Mirjam -

Wat bezielt al die mensen die om haar om hulp vragen????

janny -

hallo, geen vraag over mijn toekomst hoor.
maar vraag me af of je misschien een tinteling of een bepaalde warmte ondervind als je iets van een andere z’n toekomst ziet.
Of dat het net zo normaal als ademhalen is.

La Tigre -

Waar haalt iedereen de onbeschaamdheid vandaan om toekomstvoorspellingen aan Jasmijn te vragen? Ze heeft toch niet gezegt dat ze haar brood verdient als waarzegster?
Dat ik mijn tuin goed en netjes bijhoud betekent toch ook niet dat ik bij jullie de tuin kom omspitten?

Kom op zeg, een beetje fatsoen graag.

Peggy geens -

Hoi jasmijn jou verhaal komt me heel bekent voor , maar als er een dag komt dat je over jezelf iets serieus zo hebt gedroomd twijfel dan ook niet aan je geloof maar neem dit dan ernstig ,want dit is mij spijtig genoeg wel overkomen .
Ik dacht bah zal wel niet zo lopen , zal wel een gewone droom zijn , ondanks ik beter wist , maar het kwam spijtig genoeg wel uit .
Ik weet niet hoe het bij jou zit maar ik krijg meestal altijd het verdriet of nare dingen binnen spijtig genoeg en telkens is dit ook steeds volledig uitgekomen .
Verder wens ik je alvast veel veel geluk toe in t leven en geniet vooral van t leven gr peggy

Anna -

Hey Jasmijn,
Kunt gij zien of mijn huwelijk te redden is? Mijn man en in maken nu een moeilijke tijd door,
Grtjs

Wouter -

Hoi Jasmijn,
Wat een mooi verhaal, en blij dat je hulpt hebt gekregen. Dat laaste is voor mij ook hee herkenbaar. Zelf ben ik niet helderziend maar zit de kracht meer in de healing hoek. Ik ben druk bezig om reiki meester te worden. Mocht je een keer een healing willen geef me een berichtje op mij. Fb pagina reiki aan de Schie.

Warme groet, wouter

Katja smits -

Hallo jasmijn,
Vind je gave mooi en heel bijzonder
Kun je iets over mijn toekomst voorspellen
Mvg katja

Boonen christiane -

Wil graag weten als mijn vriend Karel en ik een goede relatie hebben ,als we ook gelukkig zijn met elkaar

Annie -

Ik zou zo graag willen weten hoe de toekomst voor mijn ventje is zie hem zo graag maar hij sukkeld met zijn gezondheid is getransplanteerd bedankt

elisabeth -

zou graag willen weten hoe het met mijn is in deze tijd

Cecile -

Is er nog wat gelik weggelegd in de toekomst na een reeks van tegenslagen,
Graag wat positief nieuws.

lindsy deleu -

graag wil ik wetdn hoe het zal verder gaan met mijn leven en in de relatie en werk

Khadija -

Ik zit vol met vragen ik droom veel over verbouwingen en ik Wil zo graag een eigen owning kooen maar weet nuet hoe omdat ik Muslim Ben en Ben zwanger van mijn 4de kind en mijn droom is dat ik een eigen huis heb .

Gerda -

Hallo Jasmijn,
Wil graag weten hoe het verder gaat met mijn leven.

Rita -

Na jarenlang ellende en veel verdriet zou ik graag in contact met je willen.

Lot -

Denk niet dat iemand een serieuze reactie van jasmijn krijgt.
Leuk verhaal om te lezen maar verder

J1 -

Hoi jasmijn
Ik zou graag willen weten hoe het verder gaat met mijn scheiding ik ben al een jaar verder en er gebeurd nog steeds niks. Ook gaat het niet zo goed met me nieuwe vriend zou graag willen weten hoe het verder loopt e of ik iets verkeerds doe??? Alvast bedankt

Marga vlinder -

Hoi jasmijn vanaf mijn tweede jaar heb ik veel herinneringen en dat waren geen leuke tijden ik ben nu 63 jaar en krijg maar geen geluk ik ben er ook ziek door geworden kun je mijn a u b helpen dankjewel

Linda -

Goeieavond , zou graag weten wat er nog in de toekomst voor mij is .grts lin

Ella -

Ik zou graag willen hoe mijn verdere leven ervoor staat ik ben 61 en geen geluk

Sandra -

Ik zou je graag wat willen vragen maar weet niet goed hoe. Ik heb nu 22 jaar ellende meegemaakt en zou graag willen weten of er toch voor mij een beetje geluk is weggelegd.

Het is voor mij wel raar zoiets te vragen maar ik weet het allemaal niet meer op moment.

Ameliaa -

Hey jasmijn
Ik zou heel graag met je in contact willen komen. Het ging niet zo goed met mij maar toen werd het wat beter, maar het begint terug slecht te gaan. Ik zou heel graag mijn verhaal willen doen aan je van wat ik heb meegemaakt/zien. Ik zou niet weten met wie ik erover moet beginnen tot dit artikel me heel hard aanspreekt. Laat gerust iets weten. Fijne avond

Chelsey -

Beste Jasmijn,
Het zou fantastisch zijn om met jou in contact te komen! Ikzelf ben 20 jaar en merk dat ik mezelf niet goed ken. Ik lig enorm in de knoop met wel 100 vragen. Als je dit nu of in de toekomst ziet zitten om er bewust mee aan de slag te gaan, feel free to contact!
Voor nu alvast veel succes!!!

Kian -

Ik zou hier graag wat meer over willen weten kan ik haar ergens volgen op social media?

Ilyas -

Hoi
Fijn om te horen.
Blijf altijd positief!
Ik zou graag u willen bespreken.

Anoniem -

Een mooie gave, ik voel aan als een grote mensenmassa geraakt wordt. Recent was het 2 weken voor een neerstortend vliegtuig. En op de morgen zelf was ik helemaal trillend van de beelden die ik zag in mijn hoofd…Een paar uur later lag MH17 op de grond.

Anoniem -

Hoi, blijf jezelf. Laat je niet beïnvloeden door anderen… Het is niet makkelijk een gave te bezitten, soms help ik mensen op puur toeval, maar loop er zeker niet mee te koop….en ik doe het gratis..alvast succes.😉

Camerier Katja -

Dag Jasmijn, wat een mooie gave. Ik denk dat iedereen deze gave heeft maar bij de meeste personen staat de verbinding uit. Bij jou staat ze aan. Prachtig toch. Je hebt een mooie ziel. Je gaat een mooi leven tegemoet. Niet te veel bij stil staan. Gewoon genieten

Jonker -

Hoi Jasmijn

Ik ken wat je hebt, soms heb ik ook dingen en dat gebeurt ook, voel dingen aan van mensen die ik niet ken, laats via een gesprek gewoon, zag aleen een foto, en kreeg een maar gevoel misselijk steen noem ik het in mijn maag echt heel vreemd, gewoon eng soms, ik wens je eel succes met wat je ook gaat doen ik weet niet ga je hier mee verder?? Groetjes Renate

Mariet Mraz -

Hoi Jasmijn, het is heel goed dat je hulp hierbij hebt gekregen, want zo n gave kan ook heel zwaar zijn, onze kleindochter Gwen, had dat ook ,ze is helaas 24 december 1999 uit het leven gestapt, ze zag ook dingen ,Wij zijn achtergebleven met heel veel vragen. Groetjes van een verdrietige Oma Mariet.

Claudia -

Hoi ik zou graag met in contact willen. Komen

Silvia -

Hoi Jasmijn
Ik heb een dochter die ook heel gevoelig is en soms ook dingen ziet.Ze heeft ook een ernstige vorm van dwang stoornis en zou graag willen weten hoe we haar hiermee kunnen helpen en hoe dit is ontstaan.Heb een vermoeden maar blijft bij een vermoeden.Gr Silvia

Ash -

Lieve Jasmijn, als jij ready bent om mensen te helpen, zou ik graag in contact willen komen met jou

Amy -

Jasmijn, ik raad je aan om de documentaires Unacknowledged en Close encounters of the 5th kind te kijken, dr Steven Greer (kan ik overigens iedereen aanraden). Iedereen kan namelijk over zulke gaves beschikken, als je je maar bewust bent van je consciousness. Jij staat namelijk open voor de cosmos en kan alle informatie downloaden. Iedereen die hier bewust van wordt, kan dit ook.

Hendrickx kelly -

Hallo je hebt een heel mooie gaven ik zou ook graag meer weten over men toekomst het is heel mooi dat je dit kan

R -

Zou graag met je in contact komen jasmijn

Tiny -

Je hebt een prachtige gave die je gegeven is
Door hierboven.
Je bent een uitverkorene

Chin -

Wat een prachtig levensverhaal. Super fijn dat je nu positief kan omgaan ermee.
Zelf droom ik wel vaker over gebeurtenissen die nog staan te gebeuren, maar wel op hele oppervlakkige basis. De droom is er en ik weet niet wanneer, wie, hoe en wat maar dan is het bijvoorbeeld een paar maand verder en dan gebeurd het ineens en dan is het echt een moment van verbazing elke keer weer.

Heb er zelf nog niks mee gedaan en onder controle heb ik het helemaal niet, wat het betekend geen idee.

Maar ben blij voor jou dat jij weet wat je er mee kan en mee aan moet.

BB -

Heel mooi dat je er een manier op hebt gevonden hoe hier mee om te gaan. Zolang je je maar gelukkig voelt en het je niet belemmert in het dagelijks leven. Zou je met mij contact willen opnemen voor een paar vragen

Fanka -

Hoi Jasmijn
Ik zou graag willen weten hoe met mijn overleden vader gaat mis hem namelijk heel er en zou graag willen weten over de toekomst van mijn kinderen

Martine -

Hallo
Hetis een gave dat niet iedereen mee krijgt.
Je moogt altijd mij een hand geven .
Dank u

Nini -

Wat een mooie en bijzonderen gave.
Mocht je besluiten om commerciele consults te doen, dan kom ik graag met je in contact.
Succes en sterkte.

Elizabeth -

Lieve Jasmijn, als ik je een tip mag geven: blijf bij jezelf, en voel of je er wel of niet mee naar buiten wilt komen. Ik zie bij de reacties al talloze mensen die willen dat jij hun toekomst voorspelt. Dit kan een enorme last met zich meebrengen, en je mag jezelf afvragen of je dat wel wilt. Er zijn heel veel mensen met deze gave, en sommigen van hen willen en kunnen daar hun beroep van maken. Misschien jij ook wel. Maar alleen als het 100% goed voor je voelt. En zo niet…. blijf lekker anoniem!

Christel -

Heel graag zou ik een afspraak met je willen maken. Kan dat?

Farida -

Hallo ik wil weten hoe ik verder gaat leven

Gemma -

lieve Jasmijn.
Blijf bij jezelf. Sluit je af voor negativiteit.
Heel veel Liefde, Licht en Kracht.

Noura -

Hoi Jasmijn, ik ben ontzettend benieuwd naar je gave en wat je voor mij zou kunnen betekenen. Zou je contact met me willen opnemen?

Robert -

Hallo Jasmijn, heel herkenbaar jouw verhaal. Wat heerlijk dat je ouders, broer en zus zo nuchter en ondersteunend reageerden op je ervaringen, zo jong al. En dat je hulp kreeg later van een betrouwbaar medium. Mensen hebben geen idee wat ons werk inhoudt en hoe sterk het je als mens beïnvloedt, het kost veel moeite om zuiver er mee om te blijven gaan, omdat je aan de ene kant ongeloof en verguizing tegen komt en aan de andere kant de lucht in wordt gestoken, terwijl velen, zoals je hier al ziet, graag (gratis) en onmiddellijk advies/raad willen. Blijf bij jezelf en zorg dat je je goed kunt ontspannen. Heel veel succes, collega en vooral ook heel veel geluk in je leven! Een compliment aan je lieve moeder dat ze je zo geholpen heeft!

Erika -

Hoi Jasmijn, graag zou ik in contact met je willen komen voor een consult. Groetjes

Cemile -

Dag jasmijn,
Wat een mooi gave maar ook wel lastig soms. Ik hoop dat je zelf de beste keuzes kan maken om je zelf. Graag zou ik in contact met jou willen komen om een leuk gesprek te voeren met jou ik hoop dat je mijn bericht ziet. Groetjes

tanja -

wat een prachtige maar soms ook beangstigende gave denk ikzo. fijn dat je hulp hebt gehad met het omgaan van de gave. wilde nog 1 dingetje kwijt aan aan aantal mensen die hebben gereageerd onder je verhaal. zie bij heel veel mensen staan: ik wil graag ik wil weten!!!!: waarom gaan mensen gelijk vragen stellen?? als je mensen nu zou willen helpen zou er wel bij je verhaal staan, neem contact op. en dat staat er niet . dus mensen reageer gewoon op het verhaal en ga niet vragen ik zou graag willen weten waarom ik niet slaap of hoe gaat het verder met mij. ga ik rijk worden krijg ik een huis , de tijd zal het leren hoe je leven gaat lopen. jij hele veel succes met je gave en laat je niet gek maken

Juffie -

Wat een bijzondere gave jasmijn! Ik hoop dat je er met de jarem steeds beter mee om kan gaan! X

Teleurstellend om te zien dat er hier zoveel mensen zijn die misbruik willen maken van je door je verhaal. Laat je niet gebruilen meid!

DH -

Hey Jasmijn, zou graag in contact met je willen komen. Hoor graag van je

Anja -

Ik zou graag met je in contact komen, ik weet niet of jij consulten geeft, ik hoor graag van jou. Groetjes Anja

M.eichhorn -

Jasmijn ik wens je veel geluk toe met je byzondere gave…..blijf bij jezelf en hou van jezelf…en laat je niet gek maken.

Louisa -

Het is een mooie gave maar wees er voorzichtig mee.. veel mensen zullen misbruik ervan kunnen maken. Vgroet

TWolf -

Ik sluit me bij Simone hierboven aan, blijf vooral je gevoel volgen in wanneer en voor wie je ontvangen informatie laat vrijkomen. Als ze iets mogen weten en er klaar voor zijn om de informatie te ontvangen via jou, voel je dat zelf prima aan.
Helaas (zo blijkt ook hier in de reacties weer) is een groot deel van de mensen alleen maar op het ‘ik’ gericht, willen je meteen gebruiken en ‘eisen’ het zelfs bijna, maar de meesten daarvan staan niet op het punt in hun leven dat die informatie (áls je het al op verzoek binnen kan krijgen) al beschikbaar hoort te zijn voor hen.

Lorelyn -

Graag zou ik weten hoe het verder gaat na myn scheiding

Simone -

Jasmijn, het is een mooie gave maar tegelijkertijd ook een last. Dat herken ik. Je ziet en voelt dingen die je soms niet wilt zien en voelen. Je houdt je gave voor jezelf en vertelt enkel je dierbaren over wat jij ervaart. Mede om reacties te voorkomen zoals hier vermeld staan. Je bent namelijk niet de tussenpersoon tussen de levenden en overledenen, wat wel snel gedacht wordt. Zet je gave enkel naar buiten in als jij je daar goed bij voelt en als je denkt een ander daarmee te kunnen helpen. Blijf zuiver voor jezelf en hou het overzichtelijk. Zo hou je je gave puur. Jij bent bijzonder.

DEMOEN Viviane -

Hallo ,diep respect voor jou ,zou graag eens met jou in contact willen komen grtjs

marloe -

fijn voor je dat je meer ziet als de gewone mens en dat je er mensen mee wilt helpen
zelf zou ik er alles voor over hebben om nog een keer met mijn vader te praten hij is al 5 jaar dood maar ik zou hem nog zo graag een knuffel een aai over zijn bol geven we waren 2 handen op 1 buik en mis hem nog iedere dag

Patricia -

Fijn dat je je gave een positieve wending kan geven.

Lindsey -

Ik zou heel graag met haar in contact komen🍀
Al is het alleen maar het kleinste lichtpuntje wat ze mij zou kunnen geven ♥️

Anna -

Wat mooi dat je hebt kunnen leren om met deze gave om te gaan. Ik hoop voor je dat je de kunde kunt vinden, in het op afstand houden van negatieve berichten die je binnenkrijgt. Zodat deze gave positief voor jou blijft en geen last wordt.

Ingrid -

Graag had ik willen weten of alles goed komt met mijn zoon .En of ik nog het gelukkig zal worden

Petra de Groot -

Ik zou graag willen weten hoe het met mij veder gaat

Angelique -

Ik zou graag willen weten of ik rust vind in me hoofd en het geluk me weer toe lacht je mag me ook een pb sturen als je zou willen Mvg mij

Marie L -

Jasmijn je bent bijzonder

maggy -

ik vind het een mooie gave! ik heb een kamaraad die zo goed als dakloos is. hoe gaat zijn toekomst eruit zien? groetjes

Angelique -

Na een moeilijke scheiding heb ik tijdelijk afstand moeten nemen van mijn kinderen. Komt dit nog goed?

Romy -

Hoi Jasmijn, wat een mooie gave. Ik heb sinds kort mijn relatie verbroken met een man waar ik veel van hou. Ik heb zogezegd voor mezelf gekozen. Kan jij mij zeggen of hij ondanks alles toch nog bij me terugkomt. En op welke manier zou ik contact met je mogen opnemen.

Mirjam van Gils -

Hoi ik zou heel graag willen weten of ik ook zo iets in mij hebt…..omdat ik gevoeld heb dat mijn broer bij me was en mij kuste …..toen ik ziek op bed lag grt Mirjam

Bezorgede moeder -

Zou graag willen weten of het goed komt met mijn zoon van 37

Inge wobil -

Wil graag weten hoe het verder gaat met mijn leven

Maggie -

Hallo. Ik zou graag willen weten waarom ik al jaren(30) slecht slaap .zo’n 2 a 3 uur. Hopelijk krijg ik antwoord hierop bvd

Alwine -

Hoi Jasmijn . Wat een bijzonder verhaal.
Kun je ook via een foto zien hoe het met diegene gaat ?

Foefje hemme -

zou graag willen weten hoe het met mij veder gaat en wat mij te wachten staat
Vr groet

Reageer ook