fb
Damespraatjes Damespraatjes

Italian Residence vindt jouw droomhuis in het hart van Italië

Na een zoektocht van 17 jaar door Italië vond Marianne Moerdijk de mooiste Italiaanse privé villa’s, agriturismo’s, wijnboerderijen, vakantiehuizen en hotels. Twee keer per jaar bezoekt en selecteert zij persoonlijk de nieuwe locaties op hun bijzondere ligging, hun authentieke Italiaanse karakter én zeker ook op de gastvrijheid van de eigenaren, waar in sommige gevallen de mama della casa op verzoek voor haar gasten kookt.  Op haar website Italian Residence heeft zij een heel groot aanbod vakantiehuizen, agriturismo’s en betaalbare mooie grote familievilla’s van 8 tot 40 personen met zwembad, of zeer luxe vrijstaande vakantievilla’s met faciliteiten zoals een privé zwembad en kok geselecteerd. Zij zijn ook gespecialiseerd in romantische trouwlocaties in Italië, zowel voor een low budget intieme Italiaanse boerenbruiloft, als een luxe trouwlocatie voor een sprookjeshuwelijk. Hieronder de bijdrage van Marianne Moerdijk aan Damespraatjes.

unnamed-1

Persoonlijk advies voor uw vakantiehuis Italië
Er staan ruim 3000 vakantiehuizen op de website. Het kan zijn dat je door het grote aanbod “door de bomen het bos niet meer ziet”. Geef dan duidelijk aan mij door wat voor vakantiehuis in Italië je zoektdan zoek ik vrijblijvend voor je en mail binnen 24 uur een aanbod op maat. Ik ken na 17 jaar elke regio en bijna alle accommodaties persoonlijk en kan op deze manier net dat beetje extra service geven.

unnamed

Service tijdens uw vakantie in Italië
Onze service houdt niet op bij het boeken van je vakantiehuis in Italië, want onze klanten ervaren al jaren ook ter plaatse een prettig en persoonlijk contact. Wij zijn voor en tijdens de vakantie (in het geval een eventueel probleem lokaal niet op te lossen is) je aanspreekpunt, maar hebben ook op vele plaatsen in Italië lokale agenten die je graag (in het Engels) helpen met eventuele problemen of verzoeken ter plaatse. Klanten die via ons op reis gaan, ontvangen uitgebreide reisinformatie én in de meeste Italiaanse regio’s nuttige en leuke tips zoals lekkere Italiaanse restaurantjes en wetenswaardigheden over de omgeving.

www.italianresidence.nl

image001

Reageer ook