fb
Damespraatjes Damespraatjes

Interieur tip: zitzakken!

Je kan mij ervoor wakker maken: zitzakken! Op festivals, in de tuin, voor de tv of in een leuke loungehoek: leg er een zitzak neer en ik blijf er hangen. Dat ze ontzettend lekker zitten is niet het enige voordeel. Zitzakken zijn ook super leuk in je interieur. Ze voegen direct iets nonchalants en ontspannends aan de uitstraling van je huis toe. Door de juiste kleuren te kiezen doet een mooie zitzak of poef niet onder voor een luie stoel. Mits je voor kwaliteit gaat natuurlijk.

Ikwilzitzakken - Relax

1. Poef knitted – Zand
2. Poef knitted – Taupe
3
. Poef knitted – Grijs
4. Mini Therapy – Gebroken wit
5. Mini Therapy – Bruin

Kinderkamer
Ook in kinderkamers kan je zitzakken goed gebruiken. Het is lekker om op te zitten, relaxen en chillen met vriendjes, maar ook kan je er geweldig mee spelen. Ze hebben een zachte en soepele textuur dus gaan niet snel kapot en het is moeilijk om je eraan te verwonden. Bij het gebruik in kinderkamers zijn felle kleuren of gekke patroontjes leuk. Welke zou jouw kind wel willen?

Ikwilzitzakken - Color

1. Zikzak Bull – Lime
2. Zikzak Bull – Oranje
3. Zikzal Bull – Lichtblauw
4. Zitzak Bull – Print

 Hoe kies je een zitzak? Een paar tips:

1. Kleur. In een wit interieur kan je voor aardse- of juist knalkleuren gaan. In een interieur met veel hout is beige mooi. Heb je een kleurrijk interieur, ga dan voor een zitzak die matcht of juist vloekt met de andere kleuren.

2. Textuur. Het is belangrijk dat de zitzak de juiste dikte heeft, zodat hij lekker zit. Ook is het belangrijk dat de buitenkant (of hoes) aangenaam aanvoelt.

3. Kwaliteit. Kwaliteit is heel belangrijk! Koop dan ook bij een goede winkel of webshop. Het zou zonde zijn als hij binnen een jaar kapot en onbruikbaar is.

Waar koop je hem?

Er zijn natuurlijk ontelbaar veel plekken waar je ze kan aanschaffen, maar wij hebben alle bovenstaande poefs en zitzakken van www.ikwilzitzakken.nl. Dit is een webshop met veel keus, goede merken, snelle levering en 14 dagen zichttermijn. Echt een aanrader!

 

Mara
Mara Blikslager (22 jaar) werkt voor online vrouwenmagazine damespraatjes.nl en studeert Reclame, Marketing en Communicatie aan de Hogeschool van Amsterdam. Ze is gek op schrijven, de wereld ontdekken, socializen en sporten. Als Mara niet aan het werk is of in de schoolbanken zit is ze te vinden in het zwembad, op de spinning-fiets, in een hippe club of lekker op de bank. Ze woont in Amsterdam maar bezoekt regelmatig haar familie in het rustige Hilversum. 

Lees ook de andere artikelen van Mara Blikslager 

1 reactie

Romana V. -

Die poefjes zijn echt top! Ik heb ook iets vergelijkbaars thuis, mijn kinderen spelen er soms mee maar ze zijn ook fijn om op te zitten of bij de haard te relaxen.

Reageer ook