fb
Damespraatjes Damespraatjes

In één week ontdekken of werken als virtual assistant (VA) bij jou past? Via ons doe je GRATIS mee!

Ben jij iemand die alle ballen tegelijk hoog kan houden, goed zelfstandig kan werken, het heerlijk vindt om zelf haar tijd in te delen en niet bang is om elke keer weer nieuwe dingen te leren? Dan denk ik dat ik een onwijs leuke tip voor je heb! Van 20 juni tot en met 26 juni vindt namelijk weer de ‘VA iets voor mij’ oriëntatieweek plaats. In dit artikel vertellen wij je er graag alles over én delen we een kortingscode waardoor jij helemaal GRATIS kunt deelnemen aan deze bijzondere week. 

In augustus vorig jaar schreven wij een artikel over waarom jij je ook op latere leeftijd mag blijven openstellen voor nieuwe dromen en behoeften. Voor veel vrouwen is dit makkelijker gezegd dan gedaan. We hebben vaak zó veel op ons bordje (en willen dit perfect tot uitvoering brengen), dat er niet altijd ruimte is voor de vraag: ‘wat wil ik nou echt?’. En dat is jammer, want om deze reden zijn er zo veel dames die niet helemaal op hun plek zitten en niet met volle overtuiging genieten van waar ze allemaal mee bezig zijn in het leven. Bij Damespraatjes geloven wij dat het elke vrouw gegund moet zijn om haar dromen waar te maken. Zelfs als ze nog niet helemaal weet wat die dromen zijn.

Droom waarmaken

Misschien heb jij al heel lang een bepaalde droom die je graag zou willen waarmaken. Voor de één is dit het maken van een wereldreis, voor de ander is dat het starten van haar eigen bedrijf. Maar wat nou als jij vanbinnen wél voelt dat je iets anders met je talenten zou willen doen, maar niet zo goed weet hoe je hier invulling aan kunt geven. Dan is werken als virtual assistant voor jou mogelijk de volgende stap in je loopbaan.

Wat is en doet een virtual assistant?

Allereerst; wat is een VA eigenlijk? Ik zou er heel veel over kunnen vertellen, maar eenvoudig gezegd is een VA een ‘virtual assistant’. Als virtual assistant ben jij een duizendpoot die op afstand ondernemers, directeuren en andere drukbezette mensen op allerlei manieren ondersteunt. Het ene moment schrijf je teksten voor social media en het andere moment zorg je dat de klantenservice op rolletjes loopt. Maar ook het bouwen van een website, bijhouden van een mailbox of organiseren van (online) events kan op je to do lijst staan. Een divers beroep waarin je veel controle hebt over je werkzaamheden en zelf kunt ontdekken waar jouw specialisme ligt.

Gratis meedoen aan de oriëntatieweek

Klinkt heel gaaf he? Als jij hier ‘ja’ op kunt antwoorden is de ‘VA iets voor mij’ oriëntatieweek zeker iets voor jou. Een hele week lang ga je samen met Hanneke Wessel van VA school aan de hand van interactieve webinars met diverse thema’s, opdrachten en vragen aan de slag. Je leert wat het vak van virtual assistant precies inhoudt, je hoort welke richtingen je allemaal op kunt, je leert wat je jouw klanten kunt aanbieden én de geheimen van het opzetten van een glansrijke carrière als VA worden onthuld. Deze week garandeert jou van een enorme bak nieuwe kennis, positieve inspiratie, nieuwe contacten, verhelderende inzichten en de kans op een glansrijke nieuwe toekomst waarin JIJ centraal staat.

Kortingscode voor GRATIS deelname

Lijkt het je geweldig om hieraan mee te doen? Helemaal leuk! Met de kortingscode ‘DPVA47’ kun jij helemaal GRATIS meedoen aan de ‘VA iets voor mij’ oriëntatieweek. Meer weten over VA school, Hanneke Wessel, het vak van virtual assistant of de oriëntatieweek? Neem dan zeker een kijkje op www.vaschool.nl.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook