fb
Damespraatjes Damespraatjes

In een huis met trappen wonen als je in een rolstoel zit? Zo doe je dat!

Het is voor veel mensen een grote nachtmerrie: uit je huis moeten omdat je in een rolstoel zit. Hoewel het soms niet anders kan, zijn er in veel gevallen veel aanpassingen in huis te maken, waardoor je lekker op je eigen plek kunt blijven. We geven je graag een handige tip die het thuisblijven wonen een stuk makkelijker en aangenamer maakt! 

Platformlift

Je bent vast al wel bekend met de gewone trapliften. Deze liften helpen je naar boven wanneer je slecht ter been bent, maar nog wel zelf in en uit een stoel kunt komen. Lukt dat niet meer en wil je graag per rolstoel naar boven kunnen? Dan is een platformlift wellicht iets voor jou! Met de rolstoel rijd je op de platformlift, die vervolgens jou in de rolstoel naar boven brengt. Boven rijd je uit de lift en ben je direct klaar om te gaan. Geen gedoe met in en uit een stoeltje klimmen dus!

Veel mogelijkheden

 

De platformliften van Triwa Trapliften zijn in veel verschillende uitvoeringen verkrijgbaar, zoals voor rechte trappen, gebogen trappen en plekken met kleine hoogte verschillen. Het laten plaatsen van een platformlift is hiervoor voor heel veel huizen een absolute mogelijkheid.

Veiligheid

De liften zijn voorzien van allerlei veiligheidselementen, zoals sensoren, veiligheidsbeugels en een bodem van geprofileerde antislip. Zo weet je zeker dat je heelhuids boven komt. De bediening is automatisch en te bedienen met een afstandsbediening of een bedieningsknop in de platformlift.

Helemaal aan jou aangepast

De platformliften van Triwa Trapliften zijn helemaal te stylen zoals jij dat wil. Er zijn veel mogelijkheden op het gebied van kleur, afmetingen, zittingen en bediening. Zo past hij altijd goed in je interieur en voldoet hij aan al je wensen.

Heb jij al eens verwogen om je mobiliteit binnenshuis te vergroten door middel van een traplift? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook