fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik twitter, jij twittert….wij vallen af!

Zoals bijna iedere ochtend zit ik zo goed als aan mijn laptop vastgeplakt en gun mezelf nauwelijks tijd om een kop koffie te pakken. Leuke nieuwe artikelen schrijven, ideeën uitwerken voor mijn nieuwe boek en vragen beantwoorden van de lezeressen van damespraatjes.nl. Verschijnt er opeens een handige Tweet in beeld van Valtaf.nl. “Tussendoortjes: bij een gezond eetpatroon horen tussendoortjes.” Ik sta meteen op en pak lekker een plak ontbijtkoek. Heerlijk!! Valtaf bedankt voor deze tweet.

Je vraagt je misschien af: wat is nou een Tweet en wat is Twitter?
Nog niet zo lang gelden was ik op een gezellig verjaardagsfeestje en sprak met Riette, de schoonzus van mijn jarige buurman, en ze vertelde over haar leuke ervaringen op Twitter. Inmiddels had ik al wel een account op Twitter, mar deed daar nog helemaal niets mee. Riette ziet Twitter als de vervanger van het dorpsplein waar vroeger de roddels werden uitgewisseld. Ben je op het plein aanwezig, dan ben je op de hoogte al het nieuws. Loop je weg, dan hoor je het niet meer. Twitter werkt eigenlijk net zo, maar heeft natuurlijk wel een ingebouwde zoekfunctie, zodat de roddels die aan jou voorbij zijn gegaan toch te vinden zijn.

Is het dan alleen maar geroddel op Twitter? Nee hoor, je kunt er ook allemaal nuttige informatie verzamelen. Voor een boek dat ik aan het schrijven ben, heb ik zo nu en dan inspiratie nodig en plaats dan een Tweet en binnen korte tijd krijg ik tips. Ook kun je andere Tweeters volgen die voor jou van belang zijn en omdat ik af val bij Valtaf.nl volg ik hun en krijg ik zo nu en dan handige berichtjes binnen. Dit is zo een leuke aanvulling op de website van Valtaf.

Binnenkort krijgt de cursus “ Twitter voor dummies” een vervolg, want ik heb met Riette in een gezellig Italiaans koffiehuis afgesproken en onder het genot een Grande Cappuccino gaat zij me verder op Twitter wegwijs maken. Ik houd jullie op de hoogte@valtaf.nl en @damespraatjes.nl

Sandra Blikslager valt af bij Valtaf.nl. In een wekelijkse column doet zij hier verslag van voor zowel Valtaf.nl als damespraatjes.nl. In het dagelijks leven is Sandra directeur van Womenonweb BV, waar damespraatjes.nlWellnessbungalow.nl en Bookaccino.nl deel van uitmaken.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook