fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #63: De handen van de masseuse verkennen schaamteloos mijn lijf

laura nymfomane

We liepen op de derde verdieping van de Bijenkorf en ik had geen idee wat Chris van plan was. Voor de schoonheidssalon stopte hij. Hij zei zijn achternaam tegen het meisje die er perfect uitzag. Ik voelde me een slons bij haar vergeleken. “Dit is Laura, verwen haar maar lekker,” knipoogde hij. Het meisje gaf een hand. Chris tongde me. “Ik zie je zo weer lekker ding, ga maar fijn genieten.”

Het meisje bracht me naar een collega en wenste me veel plezier. “Ik ben Jennifer.” Ik schudde haar de hand en zei mijn naam. Ze informeerde of ik wilde douchen. Ik knikte. Ik was bezweet van het hardlopen. Toen ik klaar was vroeg ze of ik op mijn buik op de behandeltafel wilde gaan liggen. “Ik geef je een total body massage.” Ze wreef de naar citrus geurende olie warm en masseerde mijn schouders. Ik zuchtte en ontspande mijn lijf. Toen ze bij mijn onderrug was aanbeland, spande ik ongewild mijn bilspieren aan. Ze zag het en schudde mijn billen los. Haar handen bleven net even te lang op mijn kont liggen. Voorzichtig trok ze mijn spleet uit elkaar en ging er met haar vingers doorheen. Ze peilde mijn reactie.

Die oude vos

Aangemoedigd door mijn gekreun, ging ze door. Ze trok mijn benen een stukje uit elkaar en voelde of ik nat was. Al die tijd zweeg ze. Ik hield mijn adem in toen ik haar vinger in en uit voelde gaan. Opeens voelde ik ook een vinger in mijn kont. Ik duwde mijn heupen omhoog. Wat was dit heerlijk. Ze draaide me om en masseerde mijn tieten. Toen kroop ze over me heen. Ze likte mijn clit, en ik masseerde die van haar. Soixante neuf. Zalig. We kwamen tegelijk klaar. Ondeugend keek ze me aan. “Meneer vermoedde al dat u deze behandeling op prijs zou stellen.” Ik grijnsde om die oude vos.

Langs zijn lippen

Chris zat op het bankje bij de salon en las de Volkskrant. Toen hij mij zag, straalde hij. “En?” wilde hij weten. Ik zei hem dat ze uitstekende handen had. Dat ze het masseren prima onder de knie had. “En we zijn allebei verrukkelijk klaargekomen.” Chris vouwde de krant op en ging staan. “Mag ik u een arm geven, mevroj?” zei hij deftig. Zo verlieten we de Bij en gingen naar huis. Onderweg vertelde ik hem hoe het was gegaan. Geen detail sloeg ik over. Hij likte met zijn tong langs zijn lippen. “Wat ongelofelijk geil, meisje. En we hadden al zo’n lekkere neuk in het pashokje.”

De buurman

Op de trap liepen we haast Adrie omver. Verward keek hij me aan. “Meisje Laura, hoe is het?” Toen hij Chris zag, gaf hij hem een hand. “Dag meneer, ik ben de buurman. Komen jullie vanavond een borrel bij me halen?” Ik keek Chris aan.

Lees ook: Mijn buurman zit altijd aan me 

De joint ging rond. Het werkte op mijn lachspieren. Adrie en Chris zaten gebroederlijk naast elkaar hadden het over vroeger. “Was jij een Beatles- of Stonesfan?” Chris tuitte zijn lippen zoals alleen Mick Jagger dat kon. “Ah, Stones, dus. Ik niet. Ik was dol op de Beatles.” Adrie zakte dieper in de bank en overhandigde mij de joint. Ik nam een flinke hijs. “Adrie, heb je wat te eten? Chocola of koekjes?” Hij stond op en wankelde naar de kast. Hij kwam terug met een Tony Chocoloney. Het water liep in mijn mond. Heerlijk. Ik ging tussen de mannen in op de bank zitten en brak een flink stuk chocola af. Ik zoog erop. Op allebei mijn bovenbenen voelde ik een hand wrijven. Stoned keek ik van de ene man naar de andere.

Nee. Het zou toch niet?

Lees hier de andere blogs van nymfomane Laura

Laura (36 jaar) is een nymfomane. Ze woont samen met haar Engelse bulldogs Cash en Munchkin in de Jordaan. Ze werkt bij de gemeente Amsterdam op de afdeling communicatie. Wekelijks schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook