fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #60: Alles was vertrouwd aan deze man

laura nymfomane

“Wil je met me trouwen?” In mijn leven waren me veel vragen gesteld. Vrolijke vragen, impertinente en onfatsoenlijke vragen. Maar nog nooit had een man gevraagd of ik met hem wilde trouwen. Als zesjarig meisje besloot ik met mijn moeder te trouwen. Dat leek me wel zo makkelijk. Ik zou het ja-woord geven in een prachtige jurk met sluier.

“Meisje, wil je met me trouwen?” herhaalde Chris. Hij zat naast me op de bank. Ik legde mijn hoofd tegen zijn borst, zijn haartjes kriebelden in mijn neus. Hij sloeg zijn arm om me heen. Ik tilde mijn hoofd een stukje op zodat ik hem kon kussen. Zijn tong gleed langs mijn lippen. Zachtjes gaf ik rukjes aan zijn lul die onmiddellijk reageerde. Hij duwde me tegen de leuning, keek me indringend aan en tongde me. “Vanderlau, wat ben je een ongelooflijk lekker ding.”

Alsof zijn leven er vanaf hing

Hij spreidde mijn benen en befte me alsof zijn leven ervan af hing. Ik kronkelde, kreunde en kwam binnen no time klaar. Hij veerde op en duwde zijn paal naar binnen. “O, het is heerlijk om je te nemen als je net bent klaargekomen. Het is er zo warm en kloppend.” Hij ging in en uit in een zalig tempo. Het duurde niet lang of mijn tweede orgasme barste los. Ik klemde mijn benen om zijn rug zodat hij nog dieper kon stoten, wiegde mee en schreeuwde het uit. Hij keek naar me, zag hoe ik klaarkwam en brulde niet lang daarna. Zijn zaad spoot hij diep in me.

Allerlekkerste van de dag

Ik stak een sigaret aan en bood hem er één aan. Hij schudde zijn hoofd. Verbaasd keek ik hem aan. Hij likte de zweetdruppeltjes boven zijn lip weg en klopte op zijn borst. “Een paar jaar terug kreeg mijn rikketik een flinke opdonder. Ik was me kapot geschrokken, ik had nooit wat. Dat wilde ik graag zo houden en sindsdien rook ik niet meer.” Nee. Hij vond het niet erg als ik er eentje opstak. Mijn na-de-neuk-sigaret was heilig en de allerlekkerste van de dag. Voor de zekerheid blies ik de rook de andere kant op zodat Chris er geen last van had.

Stoeien met gewichten

Hij zag er nog steeds goed uit. Zeker voor iemand van in de zestig. Zijn haar half lang, grijzend bij zijn slapen, zijn bruine ogen helder. Ik volgde met mijn vinger de spieren in zijn arm. “Sport je nog steeds zo veel?” Hij knikte. Hij liep drie keer in de week hard en ging twee keer in de week naar de sportschool. “Daar stoei ik met gewichten. En jij dan?” Hij wreef over mijn rug. Ik zuchtte. “Ik heb er de laatste tijd geen puf voor. Telkens neem ik me voor dat ik morgen ga hardlopen, maar als het dan morgen is, zie ik er toch maar van af. Zwakke hap he?” Hij bromde. Stak zijn vinger in de lucht en zei: “Ik heb een goed idee.”

Zo vertrouwd

Hij bleef. Ik legde mijn hoofd op zijn torso, ademde zijn lichaamsgeur diep in. Alles was vertrouwd aan deze man. Als bakvis was ik hopeloos verliefd op hem geweest. We hadden een fantastische tijd samen maar opeens verdween hij uit mijn leven. Het duurde maanden voordat ik over hem heen was. David zorgde ervoor dat ik Chris vergat. Maar nu hij naast me lag, was het zo vertrouwd, zo fijn.

“Meisje. Wake-up.” Hij schudde me zachtjes heen en weer. Toen ik mijn ogen opendeed, wist ik niet wat ik zag….

 Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (36 jaar) is een nymfomane. Ze woont samen met haar Engelse bulldogs Cash en Munchkin in de Jordaan. Ze werkt bij de gemeente Amsterdam op de afdeling communicatie. Wekelijks schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook