fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #59: Een jonge god van in de zestig

laura nymfomane

“Laura, laat wat van je horen. Ik wil je zien. Ik ben zo benieuwd naar je lichaam. Ik wil je ruiken. Voelen. Likken. Vingeren. Alles.” Verbaasd keek ik naar het appje. Mijn zusje vroeg wat er was. “Eeeh, niks. Een berichtje van een vriendin.” Snel sloot ik Whatsapp en Stacey vroeg gelukkig niet verder.

Nieuwsgierig

Toen ze vroeg of ik nog met haar mee naar huis wilde, schudde ik mijn hoofd. Zei dat ik even alleen wilde zijn. Alleen met Chris bedoelde ik, maar dat zei ik niet. Waar was hij? Hoe kwam hij aan mijn nummer? En: hoe zou hij eruit zien? Ik werd razend nieuwsgierig. “Als je wat nieuws hebt over mama, bel je me dan? Ik houd jou ook op de hoogte.” Stacey kuste me gedag. Ik wierp een laatste handkus toe en gooide de deur dicht. Mijn zusje toeterde en reed weg.

Ben jij het?

“Vanderlau, zeg me dat het niet waar is. Ben jij het echt meisje?” Onmiskenbaar Chris. Van niemand had ik zoveel bijnamen in mijn leven gekregen. Zijn creativiteit daarin was onuitputtelijk. Ik gaf mijn adres door en sprong snel onder de douche. Onder het zwarte jurkje droeg ik geen lingerie. Ik borstelde mijn haar, spoot parfum achter mijn oor.

De bel. De stappen op de trap. Het weerzien.

Kronkelen onder zijn mond

Chris pakte me bij mijn middel, keek me stralend aan en zoende me. Vol op mijn mond. Zijn tong gleed langs mijn tanden. Hij tilde me op, legde me op de bank en stroopte mijn jurkje op. “O, god, die kut Laura. Nooit ben ik een mooiere dan die van jou tegengekomen.” Zijn vingers spreidden mijn schaamlippen, zijn tong likte mijn clit. Chris was ouder geworden, maar zijn skills onverminderd goed.

Staalblauwe ogen 

Ik kronkelde onder zijn mond. Zijn staalblauwe ogen keken me strak aan toen hij overeind kwam. Met zijn duim en wijsvinger spreidde hij mijn schaamlippen en ramde zijn stijve naar binnen. Hij beukte als een jonge god. Met mijn armen boven mijn hoofd hield ik de bankleuning vast. Zijn ogen lieten de mijne niet los. Zijn taal was vuig. Toen hij bijna kwam, ging hij naast me staan en stopte zijn lul in mijn mond. Zonder met mijn ogen te knipperen slikte ik zijn zaad door.

Tijm en lavendel

“Koffie?” Chris grinnikte. Om zijn nog goddelijke lijf had hij een handdoek geslagen. Mijn roze handdoek met rode stippen. “Meisje, hoe is het met je?” Ik gaf hem een mok aan. “Koekje erbij?” Gretig zette hij zijn tanden in een stroopwafel. “Punselie, zijn dat nog steeds je lievelingskoekjes?” Ik knikte. Samen zaten we op de bank. Zeiden even niets. Met mijn vingers ging ik door mijn natte haar. Het rook naar tijm en lavendel.

Trouwe ogen

Chris zette zijn koffie op tafel en begon me te zoenen. Het was alsof ik hem gisteren nog had gedaan. Zo vertrouwd. “Waar was je al die tijd, Chris? Ik heb je zo gemist.” Met zijn trouwe ogen keek hij mij droevig aan. Het was een lang verhaal, verklaarde hij. Ik zei hem dat ik de tijd had. “Blijf je bij me vannacht?” De handdoek gleed van zijn middel toen hij opstond en ik keek tegen een half stijve aan.

“Laura, meisje. Wil je met me trouwen?”

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (36 jaar) is een nymfomane. Ze woont samen met haar Engelse bulldogs Cash en Munchkin in de Jordaan. Ze werkt bij de gemeente Amsterdam op de afdeling communicatie. Wekelijks schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook