fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, Nymfomane #54: Goddelijke manier om de dag te beginnen

Ik sloot mijn ogen. Nam een slok koffie en vroeg wat zijn plannen voor vandaag waren. Toen ik mijn ogen opendeed, zag ik het. Zijn zalige ochtenderectie. Steels keek ik er naar.

“Ik durf het bijna niet te vragen….”

Dick gaf koffie aan. “Ik heb eigenlijk aangenomen dat je het nog steeds zonder melk en suiker drinkt, kleine.” Ik nam een hap van het beschuitje. Vlokfeest! Hij wist het nog. Mijn favoriete broodbeleg. Ik strooide ze niet alleen op brood, maar ook op pannenkoeken en in de vla. Gele. Dick moest daar altijd om lachen. “Speciaal voor jou gehaald, zojuist.” Hij sloeg zijn ogen neer.

Strakke kaaklijn

En dus had hij zich aangekleed om het ontbijt te kopen en weer uitgekleed om het te serveren. Mmm. Ik tuitte mijn lippen. Het was nog geen verloren strijd. Ik pulkte een paar vlokken van het beschuitje. Liet ze smelten op mijn tong. Dick was weer naast me gekropen en dronk zijn koffie. Zwijgend. Ik keek naar hem. Naar zijn strakke kaaklijn. Het bij zijn slapen grijzende haar. Zijn lange wimpers. Hij zette zijn mok neer en pakte het laatste stuk van mijn beschuit. Zijn handen grepen mijn middel. Die indringende blik. Ik herkende ‘m uit duizenden.

Likken van warme tong

Voorzichtig zoende hij me in mijn hals. Ik kreeg er kippenvel van. Hij lag bovenop me en zakte tergend langzaam naar beneden. Kuste mijn sleutelbenen en decolleté. Ik sidderde van genot onder de tedere, warme aanrakingen. Met beide handen pakte hij mijn tieten. Schoof ze tegen elkaar aan, sloot zijn lippen om mijn tepels. “Je weet wat er gebeurt als je dat doet he?” Ik lispelde het in zijn oor. Was bloedgeil. Het verlangen dat ik had sinds ik Dick naast me had, was hoog opgetast. Ik spreidde mijn benen, Dick zakte er tussen. Zijn warme tong likte me van onderen. Langs de schaamlippen, over mijn clit. Ik kronkelde in zijn bed, zocht naar zijn stijve. Zachtjes trok ik er aan. Hij sloot zijn ogen en richtte zich op. Trefzeker stootte hij naar binnen. Hard. Harder. Ik gilde het uit. Terwijl hij in en uit bonkte stimuleerde ik mijn clit. Het eerste orgasme brak na een paar minuten los. Onstuimig. Wild. “Ik was vergeten hoe geil je bent, bakvis.” Hij draaide me om, nam me vanachter, daarna van opzij en mijn tweede hoogtepunt bereikte ik toen ik bovenop hem zat en met mijn clit over zijn schaamstreek wreef. Steeds wipte ik omhoog, zag hoe hij zijn orgasme naderde. Toen hij mijn heupen pakte, wist ik dat ‘ie zou komen. Hij gromde, schreeuwde en kwam zalig in me klaar.

Domweg gelukkig

Ik rolde van hem af. Hij gaf me een handdoekje dat ik tussen mijn benen frommelde. “Roken?” Ik inhaleerde diep. Zuchtte. Wat een goddelijke manier om de dag mee te beginnen. Even vergat ik David en al het gezeik. Dit is wat ik wilde. Domweg gelukkig zijn in het bed van mijn ex.

Dick schraapte zijn keel. “Ik wil niet ongastvrij zijn, maar wil je vragen zo te gaan. Ik eh, ik verwacht zo bezoek.” Vragend keek ik hem aan. Hij sloeg zijn ogen neer.

Ik werd overspoeld door een golf van teleurstelling. Waarom werden mijn mooiste momenten telkens weer ruw verstoord? Ik zei niets, ik knikte. Ik sloeg het dekbed van mijn nog stomende lijf.

Het handdoekje gooide ik in de ring.

 Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (36 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook