fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #35: Nu wel heel veel mannen over de vloer

“Ik kom er aan. Nu.” De woorden echoden nog in mijn hoofd. Wat moest ik doen? Pieter wakker maken? Onder de tafel gaan zitten? Politie bellen?

Eerst maar een sigaret. Dan kon ik nadenken. Wat een puinhoop had ik ervan gemaakt. Waarom leidde ik niet een overzichtelijk leven? Slapen, ochtendritueel, werken, boodschappen voor het avondeten halen, koken, televisie kijken en repeat. Waarom moest ik me altijd in de nesten werken?

Ik hoorde gestommel. Pieter liep slaperig de woonkamer in. “Lau, wat doe ik hier?” Ook dat nog. Mijn zwager leed aan acute geheugenverlies. “Mij zo redden uit de handen van een of andere idioot,” snauwde ik. Ik had het nog niet gezegd of ik zag de klink van de deur tergend langzaam naar beneden gaan.

De laatste keer dat dat gebeurde, stond David midden in mijn kamer.

Toen lag ik nietsvermoedend in bed. Godzijdank alleen. Ik herkende zijn voetstappen. Hij gromde, trok zijn schoenen en kleding uit haastte zich naar mijn slaapkamer. Hij sloeg het dekbed open, kroop naast me en zoende hartstochtelijk. “Meisje, ik heb je gemist.” Ik voelde zijn stijve tegen mijn bovenbeen. Als vanzelf spreidde ik mijn benen. Hij bleef me diep in mijn ogen kijken toen hij inspecteerde of ik klaar voor hem was. “Aiaiai, wat ben je nat. En warm.” Hij duwde me op mijn rug en opende met zijn knieën mijn benen. Hij likte zijn hand, wreef over zijn lul en stootte diep in me. “Niets doen, niet bewegen. Gewoon blijven liggen. Zo wil ik je neuken.”

Ik deed wat hij zei. Sloot mijn ogen en deinsde mee met iedere stoot. Mijn handen had ik boven mijn hoofd, mijn haar lag in een waaier over mijn kussen. Ik genoot. Hij beroerde met zijn duim mijn clit. Duwde er zalig hard op. Toen ik mijn heupen wilde bewegen, drukte hij ze naar beneden. “Sssstttt… wat had ik gezegd? Niet bewegen.” Hij lispelde in mijn oor. Het zachte gefluister maakte me nog geiler. In een opwindend tempo neukte hij door.

“Doe je ogen open. Ik wil dat je ziet hoe ik klaarkom.” Ik keek hem aan. Zag het kuiltje in zijn wang groter worden. Hij zoog zijn wangen naar binnen. Drukte mijn armen dieper in het matras. Hij versnelde. “Oh god, Laura. Oh ja, ja, jaaa.” Hij was er nog niet. Zijn oerkreet zou niet lang op zich laten wachten. Hij liet mijn armen los, trok aan mijn tepels, keek me aan. Zijn mond vertrok, zijn ademhaling versnelde. “Aaaarrrrgggghhh…. Ik kom.” Hijgend liet hij zich boven op me vallen. Ik vingerde mezelf en terwijl David nog lag na te hijgen, kwam ik piepend klaar.

Deze keer stond niet David, maar Paul midden in de kamer. Verbaasd keek hij naar Pieter. “Pieter had ruzie met Emma en hij zocht onderdak. Vandaar.” Ik hoopte dat ik geloofwaardig overkwam. “Ik moet met je praten.” Zijn toon was dezelfde als zo-even aan de telefoon. Hij had dus vanuit de kroeg gebeld.

Ik liep naar de wc waar ik van de zenuwen in lachen uitbarstte. Mijn leven was een klucht. Twee mannen in mijn kamer die ik alle twee, na elkaar op dezelfde avond had gedaan. Beiden wilden me hebben. En ik wilde de man die mij niet zag staan.

Toen ik terugkwam, waren ze verwikkeld in een geanimeerd gesprek. In hun handen een biertje. Ik sloop langs de bank richting mijn slaapkamer. Toen ik bijna in slaap viel, kreeg ik een appje. Wat nu weer?

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Reageer ook