fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik Laura, nymfomane #33: Het loopt volledig uit de hand!

“Lau. Lau. Hoor je mij?” Ik dacht dat ik knikte, maar wist het niet zeker. Mijn ogen kreeg ik niet open. Paul pakte mijn hand, wreef er over. “Meisje, word wakker. Alsjeblieft.” Weer knikte ik. Voorzichtig ging mijn linkeroog open. Ik keek mijn bestie aan. Vroeg me af waar ik was.

Paul liep naar de keuken. Munchkin sprong naast me op het bed. Likte mijn wang uitbundig. Langzaam herinnerde ik me van alles. De parenclub, mijn zwager Pieter, de woest aantrekkelijke Erik en tenslotte het appje van mijn zwager waarin hij mij de liefde verklaarde. Sterker: waarin hij zei mijn zus te verlaten voor mij. Ik kreunde. Mijn leven was een behoorlijke puinhoop. “Hier, ik heb thee voor je.” Paul zette een dampende beker thee neer. Ik knikte dankbaar. Hij kroop naast me onder het dekbed. Zei dat we enorm geluk hadden gehad. “Het was maar een boom en mijn auto is niet eens total loss,” lachte mijn bestie. Ik hield van mensen die positief waren ingesteld. Ik had enorme hoofdpijn en voelde een bult aan de zijkant. Verder had ik geloof ik niks. Paul inspecteerde de zwelling. “Zal ik nog wat ijs pakken?” Hij kwam terug met ijsklontjes gewikkeld in een theedoek. Voorzichtig drukte hij het koele pakketje tegen mijn slaap. Keek me onderzoekend aan. Ik hield mijn hoofd scheef. “Weet je wat ik het leukste vond in de parenclub?” Ik schudde mijn hoofd. “Jou.”

Ik sloot mijn ogen, strekte mijn armen boven mijn hoofd. Paul kuste me vanaf mijn hals en was op weg naar lagere regionen. Ik tintelde. Ik voelde zijn tong rondjes draaien in mijn navel. Een vreemde sensatie maakte zich van mij meester.  Als vanzelf spreidde ik me benen waartussen een paar uur eerder Erik lag. Erik. Ik sloot mijn ogen en zag hem voor me. Fantaseerde dat hij nu mijn navel likte. Toen mijn bestie diep in me stootte, kreunde ik. Hij duwde mijn benen verder uit elkaar. “Mijn lul in en uit jou te zien schuiven, is zo’n geil gezicht.” Nog steeds had ik mijn ogen dicht. Bewoog loom mee in zijn bewegingen. Toen hij mijn clit met zijn vinger bewerkte, duwde ik mijn heupen hoger. “Ooh, oooh…. ja ik, ja, ooh Erik, ik kom, Erikkk!”

Het was me nog nooit gebeurd. Niet eerder had ik een naam genoemd anders dan die van de man waarmee ik neukte. Paul zat op de rand van het bed en trok nijdig zijn sokken aan. Munchkin liep zenuwachtig voor hem heen en weer, in de hoop uitgelaten te worden. Hij pakte zijn broek, trok zijn schoenen en trui aan, en liep de slaapkamer uit. Zwijgend. Hij keek niet meer achterom. Ik nam een slok van mijn inmiddels koude thee en stak een sigaret aan. De nicotine kalmeerde me. Wat moest ik doen? Welke hobbel moest ik als eerste nemen?

Ik moest beginnen bij Pieter. Want die stond voor mijn deur. In zijn hand een koffertje. Verschrikt sloeg ik een hand voor mijn mond. “Mag ik binnenkomen?”

Ik deed die nacht geen oog dicht. Pieter lag op de bank, ik in bed. Ik had knallende hoofdpijn. Ik piekerde me suf. Normaal zou ik Paul bellen. Ik hoorde Pieter door de kamer lopen. In de deuropening van mijn slaapkamer bleef hij staan. “Ik ben niet zomaar weg bij Emma. Ik ga nu bij jou in bed liggen en ga je aan flarden neuken.” Zijn stem klonk dreigend. Ik deed het licht aan. “Heb je gedronken Pieter?” Met grote stappen liep hij naar me toe, keek me met zwarte ogen aan en trok het dekbed van mijn lijf. Ik gilde.

Er was niemand die me hoorde.

Lees ook de andere blogs van nymfomane Laura!

Laura (35 jaar) is een nymfomane die woont en werkt in Amsterdam. Ze woont samen met haar Engelse Bulldogs, Cash en Munchkin. Elke week schrijft ze voor ons een blog over haar spannende leven als nymfomane. In verband met privacy redenen schrijft Laura onder een andere naam.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook