fb
Damespraatjes Damespraatjes

Ik heb een traplift nodig, maar vind hem te duur om te kopen. Kan ik hem ook huren?

Er zijn dingen in het leven, waarvan je niet weet hoe waardevol ze zijn, totdat je ze verliest. Je mobiliteit is één van die dingen. Zonder na te denken spring ik ’s ochtends uit mijn bed, loop naar Sophia’s kamer en maak een ontbijtje. Ik stap op de fiets, race naar kantoor, ren de trap op en ga aan het werk. Voor mij zo vanzelfsprekend, maar voor mensen die minder mobiel zijn een onmogelijke taak. 

Oplossingen bij beperkte mobiliteit

Gelukkig zijn er veel oplossingen voor mensen die beperkt mobiel zijn. Denk aan een rollator, rolstoel, scootmobiel, instapbad of traplift. Spullen die iedereen ooit in zijn leven nodig gaat hebben. Voor een korte, maar misschien ook wel voor een lange periode. En dan is het heel fijn, dat ze er zijn!

Tweedehands traplift

Maar dat deze producten te koop zijn, betekent niet dat ze zomaar voor iedereen beschikbaar zijn. Een traplift bijvoorbeeld, is echt geen kleine aankoop die iedereen zomaar even doet. Gelukkig zijn er een aantal manieren waardoor een traplift financieel een stuk behapbaarder wordt. Wist je bijvoorbeeld dat je een traplift ook tweedehands kunt kopen? Dit is een stuk voordeliger dan een nieuwe. Een tweedehands traplift heb je bij 123Trapliften vanaf € 1490. Wat het precies kost, is afhankelijk van jouw wensen en behoeften.

Traplift huren

Vind je een tweedehands traplift nog steeds wat aan de prijzige kant? Of heb je de traplift maar een beperkte tijd nodig, bijvoorbeeld na een operatie? Een traplift kan je hier ook huren! Dit kan al vanaf € 70 per maand (inclusief service en onderhoud). Hij wordt gemonteerd door vakkundige monteurs, je zit niet aan een lang huurcontract vast en het is maandelijks opzegbaar. Heb je de huur opgezegd? Dan wordt hij gratis gedemonteerd en opgehaald! Wel zo fijn als je slecht ter been bent.

Heb jij een traplift nodig? Zou een gehuurde traplift van iets voor jou zijn? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel. 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook