fb
Damespraatjes Damespraatjes

Identieke tweeling bevalt op zelfde dag en zelfde tijd

Tweelingzusjes Sarah Mariuz en Leah Rodgers delen dezelfde verjaardagsdatum, maar hun kinderen nu ook. Sarah en Leah, allebei 35, zijn afgelopen donderdag om dezelfde tijd bevallen: 1:18 a.m.

Volgens Today.com is Leah’s zoontje Reid Joseph geboren in Denver, terwijl Sarah’s dochtertje Samantha Lynne in La Jolla, California ter wereld kwam, dat één tijdzone achterligt. Tussen de geboortes zit dus in werkelijkheid 1 uur tijdsverschil, maar op hun geboorteakte staat bij allebei 1:18.

Lees ook: Tweeling wil tegelijkertijd zwanger worden van dezelfde man

De zussen hadden helemaal niet gepland om tegelijkertijd zwanger te worden. Ze wilden elkaar verrassen op Thanksgiving Day en dat is wel gelukt.

“Ik wilde haar verrassen, maar toen ze in de deur verscheen, en dat was heel grappig, zag ik meteen dat zij ook zwanger was. We waren een paar dagen na elkaar uitgerekend”, aldus Leah.

Lees ook: Tweeling haalt meesterlijke prank uit in Metro

De zussen hebben elkaar nog niet gezien na de bevalling, maar ze willen elkaar wel zo snel mogelijk hun kindjes laten zien. “En we vieren zeker Kerstmis met elkaar,” vertelde Sarah aan  Today.com.

Leah denkt dat de band tussen neef en nicht net zo sterk zal zijn als die van haar met haar zus: Het familie-avontuur gaat zo weer verder nu onze kinderen dezelfde verjaardagsdatum hebben net als wij. We kunnen niet wachten om ze samen te zien opgroeien.”

Lees ook: Tiener wonder Tweeling: de één is blank en de ander is donker

tiener-wonder-tweeling

 

Bron: Huffingtonpost.com

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook