fb
Damespraatjes Damespraatjes

iCentre: dé Apple Premium Reseller van Nederland

iCentre is gespecialiseerd in alles wat met Apple te maken heeft. Op iCentre.nl vind je het complete aanbod van Apple producten, waaronder Macs, iPads, iPods en iPhones. Daarnaast biedt iCentre een divers assortiment aan accessoires, zoals printers, hoesjes, laptoptassen, koptelefoons en speakers.

Uitverkoop op iCentre


Ook voor scherpe en interessante aanbiedingen kun je op iCentre.nl terecht. Er is een speciale uitverkoop-pagina waar Macs en accessoires regelmatig met hoge kortingen worden verkocht. Daarnaast kun je op iCentre.nl occasions en ex-demo- modellen vinden. Kortingen lopen soms zelfs op tot boven de € 500,-!


iCentre en Social Media


iCentre is zeer actief op Twitter en Facebook. Via deze kanalen word je op de hoogte gehouden van de laatste acties, leuke weetjes en grappige Apple gerelateerde filmpjes. Bovendien worden er op zijn tijd spectaculaire acties gehouden, waarbij prachtige prijzen te winnen zijn. Genoeg redenen om iCentre te volgen dus!

Fysieke winkels

Naast de webshop heeft iCentre maar liefst 25 fysieke winkels in Nederland. Het personeel is Apple gecertificeerd en helpt je graag met het maken van de juiste keuze. Je kunt iCentre vinden in: Alkmaar, Almere, Amstelveen, Amsterdam, Amsterdam Bijenkorf, Assen, Delft, Den Haag Bijenkorf, Ede, Emmen, Groningen, Haarlem, Heerenveen, Hengelo, Hoorn, Leeuwarden, Leidschendam, Lelystad, Oss, Rotterdam Bijenkorf, Sneek, Tilburg, Uitgeest, Zaandam en Zeist

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook