fb
Damespraatjes Damespraatjes

Huizenruil: Een onschuldige vakantie leidt al snel tot dramatische ontwikkelingen…

huizenruil.jpg
Sophie en Andrew hebben behoefte even te ontsnappen aan hun dagelijkse sleur – en eigenlijk ook aan elkaar. Als ze in contact komen met William en Beth, een pasgetrouwd stel dat in de zomer graag van huis wil ruilen, lijkt dat een geschenk uit de hemel. Ze vertrekken naar het prachtige huis in Connecticut, terwijl William en Beth afreizen naar hun warme gezinswoning in Zuid-Londen, de ideale plek om tijd door te brengen met Williams puberende zoon.

Twee weken weg doet wonderen voor Sophie, die zich eindelijk weer gelukkig voelt. Maar dat geldt niet voor Beth, die de onverdeelde aandacht van William kwijt is en begint te twijfelen aan haar huwelijk. Niemand voorziet de tragische consequenties als de levens en gevoelens van de twee stellen zich in elkaar verstrengelen.

Over de andere boeken van Amanda Brookfield:

‘Een ontwapenende familiekroniek!’
Libelle

‘Lekker herkenbaar… Je wilt vooral doorlezen.’
Flair

Over de auteur

De Britse Amanda Brookfield begon haar carrière in de reclamewereld en verhuisde vervolgens naar Argentinië, waar ze freelance journalist was. Eerder schreef ze o.a. Familiesonate, Familiebanden en Een nieuw begin. Ze woont momenteel met haar man en twee zonen in Londen.

Bestel dit boek bij Bol.com

Titel: Huizenruil
Auteur: Amanda Brookfield
Uitgeverij: Van Holkema & Warendorf
Aantal pagina’s: 352
Uitvoering: Paperback met flappen
ISBN: 978 90 475 1555 5
Prijs € 18,99

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook