fb
Damespraatjes Damespraatjes

Houdt hij echt van je of gebruikt hij je alleen voor de seks? Herken de signalen!

Vanaf het moment dat je hem zag, viel je als een blok voor hem. Hij is je altijd gedroomde prins op het witte paard. And guess what? Hij wil jou ook. Als hij jou ziet, kan hij niet van je afblijven. Elke keer als jullie elkaar ontmoeten of bij jou of bij hem thuis, liggen jullie binnen vijf minuten in bed en hebben stomende seks. Ware liefde. Of toch niet?

Vanzelf dat je als je elkaar net kent de sterren uit de hemel vrijt. Je hormonen maken overuren en de vlinders die als een gek door je buik fladderen, zorgen ervoor dat je veel zin hebt. Na ongeveer een jaar kan de lust minder worden. De verliefdheid verdwijnt naar de achtergrond en wordt vervangen door houden van. Voor sommige dames verandert er weinig aan de seksfrequentie, andere verschuiven hun focus op andere zaken.

Gelijk douchen na de seks

Maar even terug naar het begin: je kent je hunk net en hebt stomende seks met hem. Je voelt je vrouwelijk, verleidelijk en geniet. Je vindt het wel gek dat hij je vrienden nog niet wil ontmoeten, maar veel aandacht besteed je daaraan niet. Je bent straalverliefd. Dat hij na de seks gaat douchen en naar huis gaat, vind je in het begin geen punt. Na de daad ben je bekaf en loom dat je als een blok in slaap valt. Toch zijn het tekenen aan de wand; je bedengel vindt jou waarschijnlijk alleen maar goed om seks mee te hebben.

Lees ook: 6 signalen dat hij niet aan een relatie met jou denkt!

Stoppen of doorgaan?

Wat zijn nog meer signalen dat de relatie die je hebt alleen maar om de seks gaan? Wanneer doe je er goed aan ermee te stoppen?

  1. Als er alleen maar over seks wordt gepraat. Komt het gesprek dat je hebt met je lover altijd uit op seks? Zelfs wanneer dat niet echt voor de hand ligt en alles wat je zegt dubbelzinnig wordt opgevat? Krab dan achter je oren. Er moet namelijk ook plek zijn voor serieuze gesprekken.
  1. Als hij tijdenlang onbereikbaar is en je negeert. Hij laat soms dagen niets van zich horen en opeens, ja hoor, daar is hij met een appje. Vaak een teken aan de wand. Als een man echt voor je gaat wil hij je continu zien, spreken, voelen en blijft hij contact zoeken. Maar als een kerel een tijdje niets laat horen en je dan opeens een berichtje stuurt met de vraag of hij nog even mag langskomen is het niet oke.
  1. Als je geen seks wilt hebben, is hij not amused. Je bent dol op seks, maar er zijn dagen dat je even wat anders aan je hoofd hebt. Je wilt gewoon lekker tegen hem aan zitten en samen slapen. Een man die van je houdt, respecteert dat. Echter als een man daarop geïrriteerd reageert en vertrekt, moeten al je alarmbellen afgaan.
  1. Als jullie elkaar alleen maar bij jou of bij hem thuis afspreken. Samen naar de film, theater of kroeg gaan jullie niet. Je ziet hem alleen of bij jou of bij hem. Alleen dan kunnen jullie seks hebben. Neemt hij je nooit eens mee naar een museum of naar een restaurant? Dan is de boodschap duidelijk.
  1. Als hij niet met jou gezien wil worden. Wegwezen! Als jij niet hand in hand met hem mag lopen, als je niet samen naar de supermarkt kan gaan. Als je hem geen kus in het openbaar mag geven, dan weet je ook genoeg.

Zo snel mogelijk dumpen en op zoek naar een man die wel van je houdt. Tenzij je daarin geen zin hebt en gewoon af en toe seks wil hebben. Daarmee is natuurlijk niks mis, maar zorg dat je jezelf niet verliest.

Herken je dit? Wat zijn jouw ervaringen? Wat is het botste wat je ooit hebt meegemaakt? Vertel het ons! Deel in het de comments onder dit artikel.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook