fb
Damespraatjes Damespraatjes

Bruidspaar eet al 60 jaar van dezelfde bruidstaart!

Stel je eens voor, je bent 60 jaar getrouwd, nog steeds verschrikkelijk verliefd en elk jaar wordt dat gevierd met dezelfde bruidstaart. Wie wilt dat nou niet? Of is het idee dat je al zestig jaar dezelfde taart eet niet zo prettig? Een koppel uit Florida maakt dit elk jaar mee en wonderbaarlijk genoeg zijn ze er nog nooit ziek van geworden. Hun kinderen zijn er iets minder blij mee en noemen het zelfs walgelijk!

Lees ook: Pizza met alcohol is nu een ding. Zou jij het eten? 

Ik zeg ja..

Ann en Ken Fredericks uit Florida zijn een prachtig koppel en bewijzen dit door hun eigen tradities te behouden. Elk jaar, tijdens het vieren van hun jubileum, eten zij precies dezelfde taart als op hun bruiloft. Verbazingwekkend genoeg zijn ze er nog nooit ziek van geworden en het grote geheim is? Alcohol!

Giet genoeg alcohol in de taart, vries het in en je kunt er zoals Ann en Ken jarenlang van genieten. Ik zeg ja! Het is allereerst een prachtig en zeer uniek idee. Ook is het handig als je geld wilt besparen en de restjes van die mooie taart van de bruiloft niet wilt weggooien. De kinderen van Ann en Ken vinden het walgelijk, maar zolang er niemand ziek wordt gaat de taart nog jarenlang mee.

Bekijk hier het filmpje over Ann en Ken Fredericks.

Shana Esajas is moeder en studeert communicatie en media aan de Hogeschool Inholland. Haar achtergrond zit in het onderwijs, maar de passie om in de media en de redactiewereld te werken konden niet ongehoord blijven. Sinds kort werkt ze als stagiaire bij Damespraatjes. Shana is in 1991 geboren in Amsterdam en is moeder van één zoon. Samen met haar partner vindt ze het leuk om filosofische discussies te voeren en zich te verdiepen in het digitale tijdperk dat ons te wachten staat. In 2017 wilt ze met haar gezin een lange reis maken naar Aruba en de omringende eilanden. Haar hobby’s zijn lezen, schrijven, genieten van het moederschap en gezellig met haar vriendinnen ladiesnight vieren. Haar favoriete series zijn Game of Thrones en The Get Down. In de toekomst wil ze graag blijven schrijven, veel reizen en genieten van het leven als moeder.

Lees ook: Shana’s blog

Reageer ook