fb
Damespraatjes Damespraatjes

HOOI, HOOI! Logeren bij de boer

Logeren bij de boer, hoe idyllisch klinkt dit? Samen met de kinderen een weekend / midweek genieten in de buitenlucht, lekker buiten spelen, kennismaken met het boerenleven, want met FarmCamps logeer je in een comfortabele safaritent op het erf van een werkend boerenbedrijf. De campings zijn kleinschalig en zo ingericht dat  kinderen volop kunnen deelnemen aan het boerenleven.

Onlangs stelde ik mijn kinderen voor een weekendje bij de boer te gaan logeren. Alhoewel de kinderen enorm van het buitenspelen zijn, was toch de eerste vraag. “Mam, is daar ook WIFI”? ” Nou nee, niet echt, maar ik beloof je dat als we terugkomen je die hele WIFI niet gemist zult hebben”. Een belofte die ik moeiteloos heb kunnen waarmaken. Van ’s ochtends vroeg tot ’s avonds laat waren ze in touw bij boer Jan en boerin Amanda van FarmCamps Fleur Stables. Paarden buiten zetten, meehelpen in de stal, mee op de tractor, geiten eten geven, maar ook gewoon lekker buiten spelen, voetballen of ravotten in de HOOI HOOI  speelschuur. Geen moment hebben ze zich hoeven te vervelen en je laat je kinderen spelenderwijze kennismaken met het boerenleven, een onvergetelijke ervaring! Want zeg nou zelf, welk kind heeft je niet ooit de vraag gesteld of chocolademelk van bruine koeien komt?

Safaritenten

Overnachten bij FarmCamps doe je in een safaritent. Bijna net zo comfortabel als thuis en van alle gemakken voorzien voor een heerlijke tijd. Er is een afzonderlijk slaapgedeelte voor de kinderen, je kunt zelf koken, in iedere tent is een grote speelkist aanwezig met zowel gezelschapsspelletjes, als meer educatieve spellen, maar ook aan schepjes, bal en springtouw is gedacht.

Ben je nieuwsgierig geworden naar dit concept en wil je zelf met je gezin het boeren campingleven ervaring in een gezellige en stoere safaritent? Ga snel naar de site van FarmCamps en boek een lekkere (mini)vakantie. Het leuke aan dit concept is dat de prijzen het hele seizoen gelijk zijn, je betaalt geen toeslag voor het hoogseizoen. De exacte prijs is afhankelijk van de locatie die je kiest en boeken kan al vanaf € 265,- (inclusief bedlinnen).

Wil je FarmCamps volgen op Twitter of ons leuk vinden op Facebook? Kijk snel, want hier zijn regelmatig de laatste nieuwtjes en ervaringen te vinden, of schrijf je in voor de nieuwsbrief en win een FarmCamps vakantie!

  HOOI, HOOI, tot snel bij FarmCamps!

Annemieke van der Heijden

Reageer ook