fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoera! Mara viert de dag van de burger

Eens in de zoveel tijd lopen we met de redactie van Damespraatjes even de kalender door. We kijken welke feestdagen, vakanties en bijzondere gelegenheden er voor de deur staan en kijken wat leuk is om op in te haken. Tijdens onze laatste redactievergadering zag ik de dag van de burger op de kalender staan. “Die is voor mij!” schreeuwde ik meteen over tafel. Ik was super enthousiast, totdat ik me besefte dat de dag van de burger niet om hamburgers maar om mensen draait. Maar, beloofd = beloofd; ik ga over de dag van de burger schrijven. Maar dan wel lekker op mijn eigen manier. Eetbare burgers dus.

Ik ben GEK op burgers. Het is dat ik ze voor mijn gezondheid niet elke dag kan eten, maar anders zou ik het absoluut doen. Gelukkig heb ik een aantal burgers die redelijk gezond zijn, dus die mag ik van mezelf wel wat vaker bereiden. In het kader van de dag voor de burger maak ik drie super-de-luxe burgertjes.

Spicy kipburger met guacemole (Blijf Damespraatjes volgen! Het recept volgt later)

Kipburger


Superburger Cali style (Blijf Damespraatjes volgen! Het recept volgt later)

Hamburger

Zoete aardappel burger met blauwe kaas en rode ui (Blijf Damespraatjes volgen! Het recept volgt later)

Zoete aardappelburger

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

2 reacties

Hans -

die zoete aardappelburger heb ik gegeten. Die was echt fan-tas-tisch!

sandra -

Ja ik vond hem ook super lekker!!

Reageer ook