fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe zorg je ervoor dat je ondergoed niet zichtbaar is onder je kleding?

Bij een strak jurkje naar een feestje, een kraakhelder wit t-shirt of nauw-aansluitende pantalon is de keuze van jouw ondergoed heel belangrijk. Een mooie outfit begint bij goed ondergoed en helaas zijn er nog best wel wat vrouwen die hier maar weinig energie in steken. Zonde, want zo wordt jouw prachtige outfit toch wat minder charmant! Hoe je wél het juiste ondergoed kiest? Wij geven je tips hoe jouw BH en slipje niet zichtbaar zijn onder je kleding. Lees lekker mee!

Kwaliteit

Koop jij nog steeds het goedkoopste ondergoed dat je kunt vinden? Het wordt tijd om daarmee te stoppen! Gun jezelf comfort en stijl door te kiezen voor ondergoed van goede kwaliteit. Denk hierbij bijvoorbeeld aan Calvin Klein ondergoed of een ander merk waar jij je goed in voelt. Ondergoed van goede kwaliteit past meestal beter en is dus minder zichtbaar onder je kleding.

Juiste kleur

Een zwarte BH onder een wit t-shirt? Waarschijnlijk weet je zelf ook wel dat dit niet mooi gaat zijn 😉 Maar welke kleur kies je nou wel? Onder een wit t-shirt kan je het beste voor een BH in de kleur van jouw huid gaan. Zelf heb ik dus een licht-beige BH, maar bij een donkere huid kan je het beste voor een (donker) bruine BH kiezen. Huidkleurige BH’s zijn er tegenwoordig in alle kleuren en dus moet het ook jou lukken om er een te vinden die met jouw teint matcht.

Goede maat

Snijdende bandjes en strakke broekjes zitten niet alleen onprettig; ze zijn ook nog eens hartstikke zichtbaar onder jouw kleding. Shop bij ondergoed dus altijd jouw goede maat en pas het altijd. Zelfs als je een bepaald merk al vaker koopt, is het verstandig om het toch te passen voordat je de kaartjes verwijdert. Binnen één merk kunnen de maten aanzienlijk verschillen! Let er trouwens niet alleen op dat het ondergoed niet te klein is, maar ook niet te groot. Ook hierbij geldt: het zit niet lekker en ziet er niet zo mooi uit.

Fijne stof

Bij ondergoed wordt eigenlijk altijd geadviseerd om voor een natuurlijke stof, zoals katoen of bamboe, te gaan. Deze stoffen kan je op een hoge temperatuur wassen, gewoon lekker in de droger gooien en het ademt. Goed voor de gezondheid van jouw intieme zone én het zit heerlijk comfortabel.

Wat is jouw favoriete ondergoedmerk? Ik ben heel benieuwd! Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

1 reactie

Helena -

Ik heb zelf strings van het merk Bamboo.
Die hebben geen dikke randen en de stof tussen je billen voel gewoon totaal niet omdat die stof echt geweldig is .
En lijnen zie je dus niet bij strakke legging broeken rokjes of jurkjes

Reageer ook