fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe prachtige posters je hele huis een charmante upgrade kunnen geven! (+winactie!)

Als jong meisje met een abonnement op de Tina en de Hitkrant, hing mijn kamertje vol met posters. Vooral posters van de populaire bandjes en artiesten waren populair en plakte ik steevast op de muur. Na verloop van tijd hing zo goed als mijn hele kamer vol en kon er geen backstreetboy of spice girl meer bij. Precies zoals ik het hebben wilde!

Posters zijn hot

Tegenwoordig kan ik mij geen voorstelling meer maken van een volledig volgeplakte kamer. Less is more en dan vooral in de slaapkamer. Maar dat betekent niet dat posters helemaal een no go zijn. Sterker: posters zijn hot! Door een mooie poster op te hangen in een mooie lijst, heb je een echte eye catcher te pakken. En heb je een wat grotere wand te vullen? Dan is een combinatie van een aantal posters ook een heel leuk idee.

Heel veel soorten

Een poster van jouw favoriete popster aan de muur? Dat kan natuurlijk! Maar wist je dat er ook heel veel andere posters te krijgen zijn? Posters van iconen uit de geschiedenis, natuurfoto’s, kunstwerken, posters met tekst en nog veel meer.

Botanische posters

Helemaal van nu, zijn bijvoorbeeld de botanische posters. Je kunt ervoor kiezen er één op te hangen, maar ook een collage van drie soorten cactussen op verschillende kleuren achtergronden is cool. Kijk bijvoorbeeld eens naar deze coole combi!

Wissellijsten

De posters kan je ‘old-school’ ophangen met plakband, maar dat doet eigenlijk de poster te niet. Zelf vind ik het veel fraaier om hem in een mooie lijst in te lijsten. Zo is het direct een kunstwerk en de poster blijft mooi. Wat ook leuk is, is dat je de posters makkelijk zelf in en uit de wissellijsten kunt halen. Door de poster zo nu en dan te vervangen door een ander, blijft het leuk om er naar te kijken.

Waar koop ik deze posters?

Alle posters die in dit artikel voorbij komen, zijn verkrijgbaar bij Posters.nl. Hier hebben ze de mooiste posters voor in de woonkamer, slaapkamer, kinderkamer, het kantoor of in de hal. Ook verkopen ze fotobehang en wissellijsten, waarmee je de posters makkelijk ophangt.

Winactie

In samenwerking met Posters.nl mogen wij 3 x € 50 shoptegoed onder onze lezeressen verloten! Hoe leuk is dat? Om kans te maken op het shoptegoed, moest de onderstaande vraag in de reacties onder dit artikel beantwoord worden:

Welke poster van Posters.nl vind jij het leukst en waar zou je hem ophangen?

Hieronder de winnaars!

  • Kyona in ’t Panhuis
  • Mirjam Hellingman
  • Kim Wakefield

Van harte gefeliciteerd. We geven jullie mailadres door aan Posters.nl zodat zij contact met jullie kunnen opnemen.

Heb je nu niet gewonnen, maar zou je wel zo’n poster willen ophangen in je huis, kijk dan hier waar je ‘m kunt bestellen: Posters.nl

Meer Gratis spullen kijk op Gratisvoorvrouwen.nl

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

135 reacties

rita -

“Simpel” heel mooi door de eenvoud

Kim -

De Manta Rog poster omdat ik zo’n gelukkig gevoel krijg van deze vrolijke en vriendelijke ogende rog. Ik zou de poster ophangen in de woonkamer.

K Lamers -

Ik vind de poster(s) met de twee luiaards erop superleuk! Heb pas een boekje gelezen over luiaards en dat was zo grappig dat ik zo’n poster wel in de kamer wil.. :-):-)

Marian -

Fotobehang Waterstroom In Bos!

Heidie van der Steeg -

Ik doe graag mee, ik zou er een Star Wars poster voor de slaapkamer van mijn zoon voor uitzoeken. We hebben zijn kamer pas een make-over gegeven, nu een beetje in Star Wars thema maar daar mag nog wel een echte blikvanger bij.
Hopelijk nu weer geluk, de bioscoopkaartjes die ik in maart heb gewonnen, heb ik helaas niet kunnen verzilveren omdat de bios op slot ging.

Roxana A -

Van Gogh Irises Kunstdruk of Hughes Midsummer Eve Kunstdruk

Ann -

De fleurige bloemenposters, daar wordt ik vrolijk van, zeker in deze tijd.

Marja van Meurs -

Ik zou heel graag posters willen met fleurige bloemen. Na het overlijden van mijn man heb ik 2 pandaposters aan de muur gehad omdat dit erg belangrijk was in zijn laatste levensfase. Inmiddels zou ik dit willen vervangen na 2,5 jaar voor mooie vrolijke bloemen. De posters van de panda krijgen dan een ander plaatsje in huis

Dorothee -

BBC Earth Northern Lights Poster
Die komt dan boven ons aquarium – blijven dromen van de dag die komt

Anna -

Wat fijn om te dromen over deze prachtige posters! Als oma zou ik gaan voor de wilde dierenposters voor mijn kleinkinderen die allemaal ver van elkaar wonen maar die allemaal dol op dieren zijn. Je wordt er vanzelf blij van! Leuke actie en zo zou ik toch een bijzonder cadeau voor hun verjaardagen hebben zonder dat ik op visite kom!

Esther -

Hapiness is a Pitbull Smile, deze zou ik ophangen op de kale witte muur in onze logeerkamer.

Kyona in 't Panhuis -

Hele moeilijke keuze, zelf zou ik gaan voor : Ballet Vrijdag Art Print Aimee Del Valle 30x40cm (die wat jullie zelf ook in dit artikel hebben staan) en/of Vincent Van Gogh Almond Blossom San Remy 1890 Poster 91.5x61cm, vind deze allebei prachtig voor onze nieuwe woning ! 🙂

Angela -

De posters in de categorie auto’s en motoren. Die van de volkswagenbusjes zijn zoooo gaaf!

Amber -

Hoe leuk! Mijn hele slaapkamer is tijdens deze quarantaine tijd flink onder handen genomen en een paar van deze te toffe posters aan de muur zou het helemaal afmaken! 🙂

Inge -

Moeilijk om aan te geven wat je allemaal mooi vind. Ik hou altijd wel van aquarel of zwart wit dingen, Dus de ballet series is erg mooi

Raaf Klein -

Sutro Baths, deze zou bij mij mooi in de woonkamer staan. Prachtige foto!

Mariska -

Posterbehang van het bos, Jetty poster of misschien toch Santorini, Beaches Rat Race of Beach Window Poster?Mijn echte keuze maak ik als ik win, met een mooie lijst erbij!

Rebecca -

Wat een super mooie actie en wat een geweldige mooie posters zitten erbij, zo veel keus, ik zou sowieso voor de poster gaan met de wolf erop, heel mooi en de poster met het gouden hert erop, ik heb daar zeker plek voor in de huiskamer, boven de bank, zal super staan!!

Sanne -

De poster van de leeuw en panter ???? ???? die zijn zooooo gaaf!!! Zou die in de slaapkamer hangen ????

Feinette -

De fantastische poster van de Chinese muur.
Het was zo fantastisch om daar op te staan.
Deze poster komt dan in de kamer te hangen.

Marianne vd M -

Ik zou gaan voor het meisje met de parel, zou prachtig staan in onze woonkamer.

Anna Wienen -

De poster met de tekst. It always seems impossible until it’s done.

Voor op mijn slaapkamer ????

Mirjam Hellingman -

Wat een boel keuze! Allemaal leuke posters. Wij hebben net een prachtige nieuwbouwwoning, maar binnen zijn de muren nog erg kaal. Een paar posters om de muren op te fleuren zou geweldig zijn. Bijvoorbeeld de poster met drie panda’s voor mijn dochter Nikki. Een poster van My Hero Academia School voor haar tweelingzusje Sterre en een poster van Zelda voor mijn zoon Bo.

Linda Smeets -

Wat een mooi assortiment! Ik zou om te beginnen kiezen voor ‘Amsterdamse Gracht Poster 91.5×30.5cm’. Deze krijgt dan een plek in de pas ingerichte studeerkamer. Ons nog vrij nieuw huisje kan wel wat decoratie gebruiken dus ik doe dan ook graag mee.

Cora Meijer -

Kitten Art Print Little Design Haus zou mijn keuze zijn. Ziet er heel lief uit en ik ben een dierenliefhebber dus de keus was gauw gemaakt.

Cora Meijer -

En deze poster zou ik dan op de dierenkamer hangen waar vier katten hun schoonheidsslaapje doen.

Lisette -

Ik zou graag Tropical leaf 1 willen winnen. Dan koop ik zelf poster Peacock Feather erbij en heb ik supermooie set voor de woonkamer!

Lisette -

Ik zou graag Tropical leaf 1 willen winnen. Dan koop ik zelf poster Peacock Feather erbij, zodat ik een supermooie set voor de woonkamer heb!

Myrthe -

De poster Groentes en planten (https://www.posters.nl/groentes-en-planten-af-a99p286). Deze zou prachtig in onze woonkeuken staan. Je raakt ook niet uitgekeken en voor bezoek is het ook super interessant om te zien wat de namen van de groentes en planten zijn.

Heidie -

Mijn man heeft deze week de kamer van onze zoon opnieuw geverfd, we hebben wat meubels verplaatst. Hij heeft nu nog een grote lege wand die nu echt te kaal is.
Zo’n gave vintage Star Wars poster zou te gek staan. https://www.posters.nl/star-wars-action-figures-nl.

Marjan Zuid -

Frida Kahlo Viva La Vida, mooi van kleur en niet te aanwezig, deze wil ik graag op mijn slaapkamer hangen. Frida Kahlo is een bijzondere en interessante kunstenares.

Larissa -

WAUW! Het assortiment van posters.nl is echt TE GEK!
Ik ben dol op lijstjes, groot of klein, kunst, kleur, illustraties. Het kan me niet gek genoeg.
Mijn huis ben ik langzamerhand aan het inrichten als museum XD.
Mocht ik nog op tijd zijn voor de bekendmaking van de winnaars; ik doe heel graag mee.
Ben onder de indruk van ‘Cafe M Bleichner’. Prachtig. Hij zou een centraal plekje krijgen in mijn hal.

Liefs,

Larissa

Marianne -

Ik zou heel graag het duinlandschap van Mondriaan willen…in deze barre tijden dat ik er weinig op uit kan zou dit mijn humeur heel goed doen…en de blauwe kleur past precies in mijn huis.

Anita van Dijk -

Poster Herder 2 is zo mooi met al die kleuren, die wil ik wel hebben, vind er wel een mooi plekje in de woonkamer voor……

Lies -

Ik vind de krasposter wereldkaart het leukste, die zou ik cadeau doen aan de kleine dame van mijn beste vriendin! Een toffe manier om haar te betrekken bij de reislustigheid van haar ouders!

Marja Legius -

De afbeelding met de Amandelbloesem van Vincent van Gogh tovert elke keer weer een lach op mijn gezicht

Angela -

Mijn keuze is :Palmbomen in Zwart-Wit Art Print Dennis Frates 60x80cm. De herinneringen aan de Tropen en dan komt ie in de slaapkamer.Keep on de raming.

Angelique -

Exotisch Palm Strand 7- delig fotobehang vind ik heel mooi
Om een gevoel van vakantie te krijgen
De posters van cactussen vind ik ook erg mooi

Matanga -

Wereldkaart Ingelijst Hout Zwart 66×96.5cm voor mijn werkkamer

Xaviera Jamie -

https://www.posters.nl/bmw-oldtimer-grey-af-a138p051 Vind ik helemaal het einde of ik zoek een mooie uit voor de kinderkamer!

cb.dkl -

Zou gaan voor een Border Collie en een Golden Retreiver – Donker voor twee lieve vriendinnen of Boomstammen Fotobehang 4-delig 368x254cm voor op de slaapkamer.

Lynn -

De palm voor in de slaapkamer zou mijn nu vrij saaie slaapkamer behoorlijk opfleuren.

lyd -

ik ga voor de A Llama In Times Square Poster voor op
de overloop, dat wordt genieten….

Marianne Scholten -

De Sea Food posters. Daar loopt het water van in mijn mond. Het liefst heel de serie op een rij in mijn keuken!
Als we dit jaar niet naar de zee kunnen, halen we het gewoon veilig in huis!

Sanne Christine -

Wat leuk…….. mijn zoon attendeerde mij op deze site omdat hij 1 augustus de sleutel van zijn huisje krijgt. Hij was al aan het rond kijken wat hij aan de muur kon hangen. Hij liet mij een aantal posters zien die hij wilde laten inlijsten! Palmvaren in Zwart-Wit was er eentje van….. het waren allemaal zwart wit posters. Zijn vriendin had het erover om de muur zacht roze te schilderen……haha nu weet ik waar ze de inspiratie vandaan hebben gehaald. Zou ze graag verrassen met zo’n fijn shop tegoed!

maaike -

Wij gaan de slaapkamers van onze tienerdochters binnenkort aanpakken en ze willen beide een thema. Die van de oudste wordt Harry Potter en die van de jongste krijgt een panterthema. Ik zou 1 van de super mooie Harry Potter posters voor de oudste kiezen (ik denk die met de patronus, maar kan niet kiezen, haha! Waarschijnlijk worden het er dan een stuk of 3). En dan voor de jongste deze:Tijger Groene Ogen . Is dan wel geen panter, maar wel prachtig!

cobi -

Wij hebben net de hal verbouwd en daar zoek ik nog iets voor op de muur.
Het meisje met de parel vind ik super mooi

Juliette Hekman -

Hooi! Ik ben helemaal obsessed met leeuwen. Ik vind het prachtige dieren. Binnenkort krijg ik de sleutel van mijn eerste huisje en ik zit al een tijdje na te denken over een poster die ik in een mooie lijst boven mijn bank kan hangen. https://www.posters.nl/lion-black-and-white-poster-91-5x61cm-hw-hwr1109
Ik denk dat deze hier zeker heel mooi kan hangen! 🙂

Edel -

Deze dagen zijn we bezig met het opknappen van de keuken, en op de plank boven het aanrecht zouden een paar posters zeer goed van pas komen! De Linen Kitchen Trio met het mes, de vork en lepel zou in ieder geval perfect staan.

Sylvia -

al die posters met dieren erop, zoals: Aap Art Print Little Design Haus

Line -

https://www.posters.nl/tropica-lleaves-af-a157p040

TROPICAL LEAVES omdat deze mij doet denken aan mijn reis naar Zuid-Amerika en de jungle. Jammer genoeg hebben we door de Coronavirus onze wereldreis halverwege moeten beëindigen. Deze poster brengt me een beetje terug naar de prachtige natuur die ik heb mogen zien

Danielle -

On the road. Geeft mij een rustig gevoel en deze zou ik op de gang bij de slaapkamers ophangen.

marij brand -

De tropical leaf is prachtig! die gaat of op het toilet of in de woonkamer

Tamara S -

Ik vind de “We’re all mad here” poster geweldig voor onze muur met kunst en onzin in de woonkamer.

Monique Stoppels -

Mooie kunstposter want ik ben een kunstliefhebber, maar een echte meester aan de wand kan ik niet betalen.

Mirele Nunda -

Poster: You got this. Waarom? Cause i always got my own back!

Moniek -

Wat een geweldige prijs om te winnen! Ik zou voor een mooie dierenposter gaan omdat dit mij erg aanspreekt. Nu maar heel hard duimen en afwachten! ????????

Diane de Cirkel -

Botanisch ???????????? Mooi groen en heerlijk rustgevend. Die komen te hangen in mijn yoga studio, kunnen alle dames ervan mee genieten!

Susanna -

Ik ben dol op flamingo’s en heb al veel leuke spulletjes, krukje, kattenmand, deurstopper, beeldjes , knuffels, kussens, spiegel etc etc. alleen een mooie flamingo wanddecoratie ontbreekt. De pink flamingo peach en gold poster zou een mooie toevoeging van mijn verzameling zijn

Claire Schieke -

Amandelbloesem of het meisje met de parel zouden perfect passen in mijn woonkamer. Ik maak heel graag kans!

Jeanne -

Poster Tropical Leaves voor een mooi plekje in de serre.

Bea -

Wij genieten altijd van onze espresso en cappuccino. Dus de Cappuccino Expresso poster vind ik helemaal te gek voor in de keuken.

Shelly -

Wat een keuze! Ik zou Van Gogh’s caféterras bij nacht boven de schouw ophangen. Het is mijn favoriete schilderij omdat het me altijd een vakantiegevoel geeft. Zo krijg ik die toch nog een beetje deze zomer (;

Margo -

De Zomer Groentes poster voor in de keuken 🙂

Kelly -

On the road heel rustgevend ????????????????

Wijn -

100 % de Studio Ghibli Collage Poster
Wat is die super gaaf zeg, nog veels te onbekend en zo vol met liefde gemaakt en zo worden ze bij ons thuis ook bekeken. Wat een aanwinst!

Karin -

Ik zou heel graag dierenposters willen bestellen. Met een giraffe, olifant, tijger. Voor in de babykamer van onze kleine uk die in juli geboren wordt.

Anneliese de Waal -

Heel erg leuk voor in de handig, ik doe heel graag mee, vind de volgende poster erg mooi = https://www.posters.nl/eat-sleep-be-happy-repeat-poster-61×91-5cm-hw-g871040 Groetjes Anneliese

Iris -

Er zijn echt super posters bij, vind ze echt heel mooi voor in de living, maar ik ga voor ‘Marvel Spider-Man Comic Front Poster 61×91.5cm’ voor mijn 2 zoontjes die superfan zijn van Spiderman om in hun kamer te hangen????

A. -

Wouw wat een keuze. Daar moet ik eerst fff voor gaan zitten. Het meisje met de glazen parel misschien 😉

anja -

Mario Moreno The Elephants Poster vind ik wel erg leuk voor in het tuinhuis doet me meteen weer denken aan mijn reis naar Zuid Afrika

Carolien -

De zwart witte poster met de tekst “I love you to the mijn and back” voor op het babykamertje!

Sebas -

Deze poster van Vincent van Gogh heeft zulke mooie kleuren. Verveelt nooit! De poster zou mooi boven de bank passen. Ik wordt al vrolijk van het idee ????

Maris -

Ik was al heel lang op zoek naar een Betonlook XL Keukenwand Sticker. Gevonden!!!!!

Lottie -

WAUW! Super mooi voor in mijn nieuwe studio.
Graag: Pacific Ocean Seascape #22

Ineke Kuijsten -

de Rodeo Cat zou ik in de studeerkamer hangen. Ik ben gek op katten en deze is wel heel erg leuk

Anne-Mieke van Strien-Naerebout -

Ik zou spread your wings poster in de gang hangen samen met alle reisfoto’s.

Eefje -

Wat een geweldige posters! Ik zou dan gaan voor de zwart/witte ‘relax’ poster (art.nr AF_A89P441) die ik boven de bank op onze wandplank neer wil zetten . Zodat we er altijd aan herinnerd worden in deze drukke tijd om ook te genieten en even tijd voor jezelf te nemen 🙂

Oma Will -

Ik zou gaan voor de Beach Window Poster.
Ben 74 jaar en behoor tot de risicogroep door mijn ziekte en zit al bijna 8 weken in quarantaine
Deze Poster zou ik kiezen, omdat ik door dit venster een strand zie waar ik graag op zou liggen, maar dat is dit jaar niet mogelijk.
Ik hang het tegenover mijn bed, dan kijk ik er naar en waan mij op dat strand.
Altijd beter dan de stille straat waar ik elke dag naar kijk.
Heel graag doe ik mee.

Esther -

Afrikaanse Vrouw of een van de oudere affiches in mijn studeerkamer

Sander -

Wat een toffe actie, posters.nl heeft echt een breed assortiment. Net al even lekker doorheen gescrold. Mocht ik het shoptegoed winnen, dan ga ik nog heel goed verder kijken, maar ik denk dat een fotolijst en de poster Agave Abstract #6, hoewel ik de cactusposters in verschillende kleuren die jij in je artikel hebt opgenomen ook ontzettend gaaf vind!!

JS Gajadhar -

Pioenrozen…lievelingsbloem van mijn vrouw ♥
Voor in de slaapkamer

Geer Jonker -

Volkswagen Camper Lets Get Away Poster…want het is een droom,om met een camper weg te gaan en misschien wel nooit meer terug te komen!
Into the wild! ♥

Wonnkamer…

Johannes Henderikus -

Cappuccino Espresso,mijn enige echte verslaving! 😛
In de keuken!

Sien van Biessum -

Paradise morning….heerlijk wakker worden!

Josien Hillebrands -

Bob Marley! Freedom! ♥ in de keuken….

Sandra -

Ohh wauw wat zou ik deze prijs oooooonwijs graag willen winnen! Mijn vriend en ik gaan na bijna 1,5 jaar klussen eindelijk bijna over naar ons geheel verbouwde huisje.. en na al dat klussen is het tijd voor inrichten! De grote items zoals meubels, gordijnen en servies hebben we al, maar graag zou ik ons huis nog meer opfleuren en sfeer geven met behulp van woonaccesoires zoals posters. Het lijkt me dan ook super gaaf om deze prijs te winnen om ons huisje nog meer ons thuis te maken!

Yvonne -

Voor dat bedrag hoef ik gelukkig niet uit één te kiezen, maar kan ik er meerdere kopen. Ik zou in ieder geval de nachtwacht willen hebben voor op de kamer van mijn zoon. Voor in het tuinhuis zou ik de Beach window kiezen en in de huiskamer boven het dressoir,het meisje met de parel en als ik dan toch lekker bezig ben, ook nog een voor de keuken; Cappuccino Espresso. Oké …. ik betaal een beetje bij 😉

Silvia -

Wat is de keuze reuze! Vincent van Gogh’s Almond Blossom is mijn lievelings schilderij. Zoveel emotie komt daarbij voor mij vrij. Vind hem oprecht om bij weg te dromen & hij zou heel mooi boven mijn bed kunnen komen. Die kleuren en die teerheid spreken me zo aan. Hoop dat ik er straks dagelijks tegenaan. Mag kijken in mijn slaapkamertje hier. Dat zou te gek zijn wat een plezier!!!

L -

Paradise morning, heerlijk in de slaapkamer. Dan krijg je meteen goede energie voor de nieuwe dag.

Stefany van wijk -

Ik zou zeker voor de poster gaan van de highland cow. Wij hebben namelijk in het natuurpark direct naast ons huis 5 Schotse Hooglanders lopen, en het zijn prachtige beesten. Ik zou deze poster in de woonkamer hangen.

Jan -

Highland Cow Poster 40x50cm midden boven de bank in de huiskamer

Eric -

“A Llama in Times Square”! Mooie poster in zwart/wit en ook nog eens grappig. Een beetje humor in je leven kan nooit kwaad!

Lyke de Jonge -

Waauw, wat een mooie posters, ik kende dit helemaal niet. Ik vind de poster Ballet Vrijdag Art Print Aimee Del Valle erg mooi!

SuusGro -

Highland Cow Poster 40x50cm GAAF! EN ik zie nog veel meer hoor 😉

silvie -

DALI, in de living.Salvador Dali wil ons bevrijden.
Door uiteenvallen van herinnering.

Nanda -

Mijn keuze zou zijn “Parijs, rood meisje,blauwe auto 2 CV” omdat mijn ouders in de jaren 80 , naar Parijs op vakantie gingen.
En ze zelf in een rode 2 CV reden. Mijn vader was dol op het auto merk Citroen. Vooral de Snoek D S 19. Hij had er een miniatuur van.Die ik 2 jaar geleden van hem heb geërfd.
Zal de poster aan m’n moeder geven als herinnering aan hun goede, oude liefdevolle tijd.
De herinnering blijf, die pakt niemand meer van ze af.

Het zal een mooie cadeau voor haar zijn. Voor een mooi cadeau is het altijd tijd.

Anna -

Summer Thornton Yoga Triptych
zou hem boven het haard hangen.

Sander -

Ik heb eindelijk goedkeuring van mijn vriendin gekregen om mijn eigen mancave/ gameroom te hebben in huis, wat al geweldig is, maar deze posters zouden het echt afmaken! Ik zou sowieso gaan voor de Legend of Zelda poster, die hoort in elke gameroom te hangen! Verder zag ik nog de Luigis Mansion 3 poster en Crash Team Racing die ook heel tof zijn. Hopen op een klein gelukje dan maar!!

Heleen Haarsma -

Er is zoveel keus en ze zijn bijna allemaal even leuk, maar ik zou gaan voor de Mulan Blossom Poster en mijn dochter is het hier ook 100 % mee eens! We hebben nu thuis zoveel tijd over dat we hebben besloten om de kamer van onze dochter lekker op te knappen en weer op te frissen. Dat is inmiddels bijna klaar, maar deze poster zou echt de kers op de taart zijn. Mijn dochter wordt hier al helemaal happy van het idee! 🙂

Yvonne -

Wat een toffe posters zeg, ik kan niet kiezen! Toch zijn ‘bon jour’ en ‘joie de vivre’ mijn favoriet. Ik zou m’n vriend hier graag mee verrassen. Hij is sinds een tijdje eigenaar van z’n eerste koophuisje, maar de accessoires ontbreken nog! Boven bed zouden deze posters super staan! Rustig, maar toch aangekleed. Aangezien we beiden dol zijn op la France, brengen deze teksten ons terug naar alle mooie momenten in dit prachtige land. Dit jaar zit een vakantie er naar toe waarschijnlijk niet in, maar wegdromen onder deze posters kan wel. Duimen!

Briian -

“Handle the knife” Lijikt me heel leuk om de keuken mee op te fleuren.

Claudia -

Deze zou ik boven de tv willen hangen, zodat ik heerlijk vanuit de bank en relax stoel kan genieten van de mooie natuur van Nieuw Zeeland. Dat geeft me ontspanning.
https://www.posters.nl/mount-egmont-nieuw-zeeland-p-poh08

Charlotte -

Ik vind Tea Time prachtig, een poster met een geweldig leuke Retro theeketel. Daar word ik enorm vrolijk van 😀 Sfeer, gezelligheid en kleur. Zou hem met liefde aan de muur hangen in mijn eetkamer hoekje.

Camille -

Make It Happen poster – een dagelijkse inspirerende booster voor boven het bed. Leef je leven en maak er het mooiste van #fingerscrossed

Kirsten -

Ingrediënten appeltaart, voor in mijn saaie grijze keukentje. Zoveel mooie herinneringen heb ik aan appeltaart bakken met mijn oma. Het lijkt wel een eeuwigheid geleden, maar met deze mooie poster aan de muur is deze bijzonder lieve vrouw toch altijd heel dichtbij!!

Inge -

Ik had in eerste instantie de poster Carnivale 2 uitgezocht, maar met een afmeting van 50×50 cm is er geen passende lijst te krijgen op de site. Daarom zou ik nu gaan voor Vintage Vlinders.

Willem de Wal -

Ik ga voor de poster Richter uit de categorie Natuur, prachtige naaldbomen met een soor gletsjer op de achtergrond.

Marian B -

Wat een prachtige posters hebben ze! Ik doe mee voor mijn ouders. Ze hebben een nieuw huis en nog wel ruimte voor een mooie poster. Ik zou ze zelf laten kiezen, ze houden van natuur de kans is groot dat ze dan daar iets uit gaan zoeken.

Willem de Wal -

De poster Richter in de Categorie Natuur vind ik heel mooi, Naaldbomen en een soort gletsjer op de achtergrond.

petra -

Oceanside Pier #8 voor boven mijn bed!

Laura K -

Wow super leuk! Ik heb even rondgekeken en ik zou heel graag “Amsterdam Stars 2 – M Bleichner” in de woonkamer hangen 🙂
Gezellig!!

L tromp -

De dieren wereld kaart voor op de kamer van onze dochter????????????

WendyV -

Ik zou kiezen voor Popart Echte Liefde 4-delig Fotobehang 183x254cm en deze hangen in de hal, als echte eyecatcher als je binnenkomt.

Kim Wakefield -

Brighton pier seaview M Bleichner. Mijn vader is in 2007 overleden in Brighton, dit zou een heel mooie herinnering zijn aan hem aangezien ik na zijn crematie daar er niet meer heb heb gekund

Ineke -

De poster Ferrari – F1 – Burnout – Kimi

Anja -

De poster “groentes en planten” is prachtig. Perfect voor in mijn keuken!

m chen -

Waterval IJsland Fotobehang 4-delig 368x254cm in de woonkamer.

Wendy -

De kunstposter van Hukasoi, Great Wave, zou ik op het toilet hangen. Altijd iets moois om naar te kijken.

Tamar -

Dieren wereldkaart op de kinderkamer!

Monica -

De Red Bull F1 race auto van de bovenkant genomen. In een mooie lijst zou deze geweldig zijn voor de slaapkamer van mijn zoon.

Marit Bouwman -

ICE Cream Dreams , want ons hele gezinnetje is dol op ijs, zou echt te gek zijn om op te hangen in de keuken

Anna wienen -

De go be it poster voor op mijn slaapkamer

Sanne -

Ik vind de posters van de panter en leeuw zo ontzettend gaaf!!! Deze zijn echt mijn favoriete en super mooi voor in de slaapkamer ????

Elle W -

Hazel Bowman Angel Wings Poster, deze wil ik graag op de wand bij de eettafel

Daniel Burette -

Nelly -

Een mooie educatieve poster voor op de werkkamer.

Grete Karina -

Deze vrolijke poster Cactus On Yellow vind ik mooi voor in de hal:
https://www.posters.nl/cactus-on-yellow-af-a157p006

Sandra -

En ik zou hem in de woonkamer ophangen. Sorry dat was ik even vergeten erbij te melden 😉

Sandra -

Van Gogh Irises Kunstdruk 60x80cm. Irissen van van Gogh heb ik altijd al graag aan de muur willen hebben. Prachtig schilderij en de naam Iris heeft voor mijn een speciale betekenis.

gerrie -

Volkswagen Camper Lets Get Away Poster
deze zou ik in de keuken hangen boven de tafel. Om te genieten van deze mooie poster. roept herinneringen op

Natasja -

Wat veel keuze! Ik zou gaan voor Tropical Leaf 2 in een zwarte aluminium lijst voor in mijn woonkamer.

Marijke -

Aquarel Wereldkaart Poster, ik zou hem in de keuken ophangen!

sylvia van der maarel -

Rozen 8-delig Fotobehang 366x254cm
ik heb een wand in devwoonkamer waar die perfect zou passen,zou mij iedere dag echt vrolijk maken

Reageer ook