fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe maak je van een fles wijn een ultiem Valentijnscadeau?

Als Ward en ik elkaar écht in de watten willen leggen, op bijvoorbeeld een verjaardag of tijdens Valentijnsdag, dan geven we elkaar een culinair cadeau. Dit kan van alles zijn! Zo bezochten we op mijn vorige verjaardag restaurant ’t Zilte in Antwerpen. In dit tweesterrenrestaurant staan het eten en de wijn volledig centraal en dat zorgt voor een geweldige ervaring. 

Maar, als je denkt dat we elkaar alleen culinaire cadeaus op sterrenniveau cadeau doen, dan heb je het mis. We duiken ook graag zelf de keuken in. Samen of als verrassing voor elkaar. Ward heeft er een sport van gemaakt om met enige regelmaat met een geweldige fles wijn thuis te komen. Elke keer moet hij anders, beter en bij voorkeur lekkerder zijn dan de keer daarvoor. De fles doet hij mij dan ‘cadeau’ en we drinken hem samen op de bank of in de tuin op. Ook dat is culinair genieten!

Foto1kln

Prachtige wijnkist

Deze Valentijnsdag wil ik dus een een mooie fles wijn laten bezorgen. Omdat Ward mij normaal altijd verrast met goede flessen wijn, wil ik er een écht mooi Valentijnscadeau van maken. En ik denk een goede manier gevonden te hebben… Bij Flesjewijnbezorgd kan je namelijk een prachtige wijnkist laten maken. De wijnkist wordt helemaal gedrukt zoals jij dat wil. Je kiest zelf het lettertype en natuurlijk de tekst die erop komt. Alle houten kisten zijn handbedrukt en zijn inbegrepen bij een fles wijn.

Schermafbeelding 2019-02-06 om 13.29.16

Een mooie wijn

De wijnkist moet uiteraard gevuld worden met een mooie fles wijn. Bij Flesjewijnbezorgd heb je de keuze uit een groot assortiment aan witte, rode, rosé en mousserende wijnen uit diverse prijsklassen. Ward is momenteel helemaal into de witte wijnen, dus daar ik ga ik mijn keuze maken. Gezien het speciale moment, vind ik dat ik best een keer een bijzondere fles mag kiezen. Wat denk je van een Pouilly Fuissé Chardonnay?

Heel fijn: Flesjewijnbezorgd laat de wijn bezorgen. Zo hoef je er de deur helemaal niet voor uit.

Schermafbeelding 2019-02-06 om 13.30.13

Samen opdrinken

Bij het wijn cadeau koop ik denk ik nog wat lekkere kaasjes en worstjes. Hier zijn we allebei dol op en het maakt het drinken van de wijn nog net wat gezelliger. Helaas moet ik in verband met mijn zwangerschap het drinken van de wijn overslaan, maar stiekem denk ik dat Ward dat helemaal niet erg vindt… Volgend jaar mag hij mij ook weer een mooie fles cadeau doen, die we dan wél samen kunnen opdrinken.

Heb jij al een mooi Valentijnscadeau in je hoofd voor je grote liefde? Of vind je het lastig om iets te kiezen? Praat met ons mee in de comments onder dit artikel.  

Reageer ook