fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe kan je met een paar kleine aanpassingen je woonkamer opfleuren?

Zou jij ook wel elk jaar je huis willen restylen? Ik wel! Helaas kan ik een jaarlijkse restylen niet betalen en daarom gebeurt het ook niet. Dikke kans dat jij in hetzelfde schuitje zit als ik: wel willen vernieuwen, maar het niet kunnen vanwege het geld. Maar, wist je dat je echt niet je hele interieur hoeft te vervangen om je huis een nieuwe look te geven? We hebben hier 5 handige tips hoe je met een paar kleine aanpassingen je woonkamer kunt opfleuren. En nee, het gaat je zeker niet de hoofdprijs kosten!

1. Vloerkleed 

Vloerkleden zijn helemaal hip momenteel. Een mooi hoogpolig vloerkleed kan altijd, maar vooral de vintage vloerkleden zijn momenteel helemaal hip. Je kunt ze in veel verschillende prints, kleuren en designs krijgen en zo alle kanten op. Nog een voordeel: het is heerlijk warm aan je voetjes!

8150652-01

2. Lampen

Door de lamp boven de eettafel te vervangen, geef je de eethoek/eetkamer direct een volledig andere uitstraling. Je kunt voor een klein lampje kiezen, maar met een grote lamp maak je natuurlijk een groter verschil. Wat vind je bijvoorbeeld van dit prachtige koperen exemplaar? Ik vind hem prachtig!

8150631-01

3. Spiegels

Spiegels zijn multifunctioneel. Je kunt er jezelf in zien, maar het heeft nog twee andere belangrijke functies: het decoreert én het laat de ruimte groter lijken. In een kleinere ruimte is het dan ook zeker aan te raden een grote spiegel op te hangen. Zo sla je drie vliegen in één klap!

8160824-01

4. Sierkussens

Een goede hoeveelheid sierkussens is nooit weg. Je kunt er heerlijk in verdwijnen en het geeft je huis iets super gezelligs. Sierkussens kan je makkelijk vervangen en hierdoor zijn ze heel geschikt als je je huis een mini-makeover wilt geven.

8160832-01

5. Zuil

Zuilen zie ik al jaren bij andere mensen thuis, maar op de een of andere manier is het er maar niet van gekomen om er zelf ook een aan te schaffen. Het is een chique item dat meteen iets extra’s aan je woonkamer kan geven. Maak hem af met een mooie plant of vaas en jouw woonkamer kan er echt weer even tegenaan!

8122420-01

Alle producten die je ziet in dit artikel zijn verkrijgbaar bij Goossens wonen.

Reageer ook