fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe kan je jouw oude trap snel een hippe uitstraling geven?

Het is een ‘doodgewoon’ item dat je in bijna ieder huis terugvindt: de trap. Waar hij vroeger vooral functioneel en veilig moest zijn, willen design-bewuste mensen tegenwoordig graag nét wat meer. Een mooie trap kan je huis een ware upgrade geven en het is dan ook zeker de moeite waard om voor een trap make-over te gaan. Wij hebben een paar handige tips, waarmee je makkelijk en snel jouw oude trap een hippe uitstraling kunt geven!

Een likje verf

Door de trap een andere kleur te geven, heeft hij direct een frisse uitstraling. Een échte trendkleur wat betreft trappen, is zwart. Persoonlijk vind ik een zwarte trap heel erg cool  en het past in zowel een klassiek als een modern huis. Maar ook een roze, donkerblauwe of knalgele trap zijn helemaal van nu!

kleur

Nieuwe trapleuning

Naast een lekker kleurtje, zorgt een nieuwe leuning ook voor een geweldige nieuwe uitstraling! Zo is een zwarte, metalen of houten trapleuning heel erg mooi bij een zwarte trap en is een RVS leuning heel erg mooi bij een witte of marmeren trap. Er zijn heel veel opties beschikbaar! Kijk bijvoorbeeld eens bij de Trapleuningspecialist.

Aan de muur 

Geen zin om de hele trap aan te pakken, of juist zin om all the way te gaan? In beide gevallen is het leuk om de muren naast de trap te versieren met foto’s of mooie schilderijen. Ga voor een lijst in de stijl van de trap om het één geheel te maken.

Verlichting

Wist je dat je verlichting in de traptreden en/of in de trapleuning aan kunt brengen. Dit ziet er niet alleen heel fraai uit, het is ook nog eens goed voor de veiligheid. Met een verlichtte leuning pak je nooit meer mis! Dubbel voordeel dus.

Wat vind jij?

Wat zou jij graag met jullie trap willen doen? Mij lijkt het heel cool om die van ons zwart te verven en af te werken met zwarte trapleuningen, met ingebouwde verlichting. Dit komt absoluut op het lijstje!

Praat met ons mee in de reacties onder dit artikel. Vinden we gezellig 🙂 

 

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook