fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe je je huis een boost geeft met een passende voordeur: 3 tips!

De Amsterdamse school met nadruk op horizontale lijnen, de rustieke en monumentale stijl, retro-design, de industriële look. Allerlei stijlen passeerden de revue de afgelopen decennia. We hebben het hier niet over designmeubels, maar over het ontwerp van voordeuren. Naarmate de jaren vorderen kregen voordeuren steeds meer body en karakter.  De voordeur is de poort naar jouw paleis. Zorg dat de verwachtingen al hooggespannen zijn bij de entree.

Verschillende stijlen

Een uitgekiende vlakverdeling is het summum van een evenwichtige deur: een deur met een duidelijk profiel en dito stijlen. Maar wat als je eens iets anders wil dan anders? Geef je deur dan meer cachet door de toevoeging van stijlvolle accessoires. Maak van jouw voordeur een paradepaardje. Eén die uniek is, maar toch past bij de woning en bij jouw persoonlijke stijl. Hoe je dat doet? Kies dan eerst een deur die voor het juiste formaat en look and feel van jouw huis. Ga voor:

  • een landelijke voordeur;
  • een moderne voordeur;
  • een klassieke voordeur;
  • of een industriële voordeur.

Accessoires voor jouw voordeur

Maak je deur veiliger door veiligheidscharnieren toe te voegen en houd tocht tegen door tochtborstels en tochtvaldorpels te plaatsen. Accessoires voor de voordeur zijn een functionele en soms een veiligheidsverhogende aanwinst voor de deur, maar naast functionaliteit, kun je ook kiezen voor accessoires die jouw deur net even dat ietsje meer geven. Een knappe briefplaats of briefsleuf is een typische accessoire die de voordeur esthetisch kan verfraaien. Houd je van modern, kies dan voor een briefplaat van rvs in een brede of juist smalle uitvoering? Wil je liever wat klassieke elementen toevoegen aan de voordeur. Ga dan voor een brievenbus van met een coating van messing. Met passend hang- en sluitwerk maak je je voordeur helemaal compleet!

Kijk voor nog meer inspiratie eens bij Deurengigant en kies een voordeur deur met unieke accessoires die van jouw ingang een verwachtingvolle entree maakt.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook