fb
Damespraatjes Damespraatjes

Hoe handig en mooi. Een tv beugel

Ben jij misschien ook wat kleinbehuisd? En blijf je daardoor maar schuiven met je meubels om toch wat ruimte te creëren? Dan hebben we hier vast een handige tip voor je. Hang je tv aan de muur in plaats van op de grond of op een kastje. Je zult direct zien hoe fraai dat staat en dat het echt enorm veel ruimte bespaart.

De tv beugel: stijlvol televisiekijken

De ultradunne televisie is bijna niet meer weg te denken uit ons moderne huishouden. Misschien heb jij er zelfs meerdere, bijvoorbeeld in je woonkamer en in de slaapkamer. Zoals gezegd is het beste plekje voor je design tv aan een stevige tv beugel aan de muur. Een zeer ruimtebesparende, stijlvolle en flexibele oplossing.

Welke opties zijn er?

Er zijn verschillende typen in omloop. Afhankelijk van je wensen en eisen. Zit je graag recht voor je tv, bijvoorbeeld op de bank? Kies dan voor een vaste tv beugel. Met een vaste muurbeugel hangt je televisie zo dicht mogelijk tegen de muur. In deze positie geniet je van een optimaal geluid. Bovendien houd je rondom je tv zoveel mogelijk ruimte over. En niet onbelangrijk: je tv hangt als een schilderij aan de muur. Dat ziet er superstrak uit! Zorg wel voor goede zonwering, want de zon kan af en toe op het scherm schijnen.

Wil je je televisie ook kunnen kantelen? Dan is een kantelbare tv beugel de perfecte oplossing. Zo heb je altijd goed zicht op je scherm, zelfs bij felle zon. Wist je trouwens dat een kantelbare tv beugel ook handig is als je je tv wat hoger wilt hangen? Je kunt de tv namelijk gemakkelijk naar beneden kantelen. Zo blijft je tv buiten het bereik van bijvoorbeeld opspattend kookvocht, kleine kinderen en huisdieren. Ideaal voor de keuken of de slaapkamer.

En wil je tv kijken vanuit meerdere plekken in je huis? Dan is de draai- en kantelbare tv beugel ideaal. Vanuit de keuken, het bed of vanaf de bank of eettafel: met deze tv beugel geniet je vanuit elke hoek van je favoriete Netflix-serie. Dankzij de flexibele beugel kun je de tv kantelen zoals jij dat wilt.

Weg met die lelijke kabels!

Zeker in een strak en rustig interieur kunnen stroomdraden ongewild de aandacht trekken. Erger jij je ook zo aan lelijke kabels? Gelukkig zijn die elektriciteitsdraden bij een tv beugel gemakkelijk weg te werken. Met een kabelgoot of kabelkolom werk je ze netjes uit het zicht.

Vandaag kun je dus al starten met het efficiënt inrichten van je huis.

Volg jij ons al?

Facebook Instagram Threads Twitter Pinterest TikTok Newsletter

Reageer ook